سلام،من از دیروز یک کم حالت تهو داشتم ،امروز حالت تهوم خوب شد ،صبح پاشدم احساس کردم همه جا میچرخه و سرم سنگینه.الان بهترم اما یه طوریم.چک کردم ورم ندارم اصلا.استراحت مطلقم نمیتونم برم بیرون
همش میترسم مسمومیت بارداری شده باشم.هفته ۲۷ هستم
آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....
نمیدونم ،دوهفته قبل آ زمایش دفع پروتئین دادم نداشتم،الان نمیدونم.سابقه فشارهم نداشتم ولی میگم شاید ی ...
عزیزدلم وقتی دفع پروتئین نداشتی وورم نداری چرانگرانی؟ استرس برات سمه به خودت تلقین نکن بجاش امیدت به خداباشه سوره قمر زیاد بخون براسلامت جنین خوبه
زبان را مگردان به عیب کسان که خود عیب داری ومردم زبان خدا یک علی داشت. الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد ! پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
انشاالله.من خیلی استرسم بالاست.اون هفته دکتر بهم گفت برو روانپزشک بهت دارو بده،ترسیدم برا بچه ضرر دا ...
نه اونا خودشون میدونن معمولا استراحت مطلقا اذیتن ،،انقدر حرصم میگیره طرف میاد میگه استراحت مطلقم خودم دستشویی و حموم میرم اسمش روشه استراحت مطلق یعنی از جاس مطلقا پا نشه ،،استراحت مطلقی واقعا سخته