2777
2789
عنوان

تتو خط چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 30 پست

عزیزم ی نکته ای هم بگم بهت.البته جسارت نباشه ها.ب نظرم تتو کنی پشیمون میشی.چون همیشه چهره ات ی مدله و یکنواخت میشی.بعدش اگه دلت رو بزنه نمی تونی پاکش کنی.

نمیدانم چرا مردم حرف زدن با دهان پر را بی ادبی میدانند...اما حرف زدن با مغز خالی را نه !!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب چکاریه  ممکنه یه روزی ازش خسته شی  مگه همین وسایل آرایش برای خط چشم کشیدن چشونه؟

راستش من بورم و چشمامم بور و قهوه ای هست.

خط چشم واقعا چهرمو عوض میکنه.بخاطری که مدام نخوام واسش وقت بدارم گفتم تتو کنم

نه عزیزم.ممنون از راهنماییت

عزیزم من ۳ ساله انجام دادم و کاملا راضیم تنها بدی که داره یکم نسبت به اولش کم رنگتر میشه که اونم ترمیم بشه درست میشه و برای کسایی مثل من که اهل خط چشم کشیدن و دردسراش نیستن عالیه 👌👌

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
عزیزم من ۳ ساله انجام دادم و کاملا راضیم تنها بدی که داره یکم نسبت به اولش کم رنگتر میشه که اونم ترم ...

کمررنگ که میشه تغییر رنگ داده؟

حالت نامرتبی به چشم میده وقتی کمرنگ میشه؟

خیلی درد داشت؟

کمررنگ که میشه تغییر رنگ داده؟ حالت نامرتبی به چشم میده وقتی کمرنگ میشه؟ خیلی درد داشت؟

نه کم رنگ اونطوری که نمیشه فقط یکم از سیاهی صفر به یک تغییر میکنه من دردم زیاد نبود البته جای حرفه ای برو که کارشو بلد باشه چون چشم حساسه خیلی چرا باید حالت نامرتبی بده به چشم اتفاقا عالیه و چشمات همیشه ارایش کرده و اوکیه

نه کم رنگ اونطوری که نمیشه فقط یکم از سیاهی صفر به یک تغییر میکنه من دردم زیاد نبود البته جای حرفه ا ...

ممنونم از راهنماییت😍

شما کجا هستین؟

من شیرازم.گفتم اگر شیراز هستین آدرس ارایشگاه بگیرم

ممنونم از راهنماییت😍 شما کجا هستین؟ من شیرازم.گفتم اگر شیراز هستین آدرس ارایشگاه بگیرم

خواهش میکنم تهرانم😊😊

من تازه انجام دادم 

البته دوسال پیش انجام دادم کمرنگ شده بود رفتم دوهفته پیش ترمیم 

این سری خیلی تاکید کردم سر کننده خوب بزنه درد نداشت 

این دفعه 

حتما برو جایی که وارد باشه 

به نظرم بن مژه بزن یه چیز طبیعی میشه یه خط فوق العاده نازک که زیبایش طبیعی نشون میده