2821
2789
عنوان

علائم بارداری

74 بازدید | 8 پست

سلام من چندروز پریودیم عقب زد بعد چندماهه ک تواقدامم بعد زیرشکم حدود ۲ هفته اس سمت راست و کمی ازرحمم دردمیگیره. همش بی حالم .  وگاهی سردرد حالت گیجی سر یعنی انگار گنگ میشه سرم .گاهی وقتا معده ام میسوزه یااحساس اینکه سرمعدم سنگینه عذرمیخام انگارمیخام  اب برگردونم. . بازم عذرمیخام حجم ادارارم انگارزیادشده وزیادم دسشویی میرم قبعد ۴نفرم منودیدن میگن چشات مر افتادشبیه باردارایی ک نمیدونم منظورشونوازچ لحاظه میترسم تست بزنم نظرشماعلائم بارداریه یاتوهمش🤪

.‌،،؟کسی حالتاش اینطوربوده

هیچ‌کس‌نفهمیدِꔷ͜ꔷ▾‹🖤⃟🌻›" که‌خداوندهمِꔷ͜ꔷ▾‹🥀⃟🕸›" تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِꔷ͜ꔷ▾‹🔞⃟🌙›" _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِꔷ͜ꔷ▾‹💔⃟🌿

کسی نیس😕😕فقط میخام بدونم اگ توهمه   تاچقدرتوهمم قویه؟

هیچ‌کس‌نفهمیدِꔷ͜ꔷ▾‹🖤⃟🌻›" که‌خداوندهمِꔷ͜ꔷ▾‹🥀⃟🕸›" تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِꔷ͜ꔷ▾‹🔞⃟🌙›" _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِꔷ͜ꔷ▾‹💔⃟🌿

تست بزن انشالله ک باشی واس منم دعا کن

منم چند روز بود معدم ترش میکرد بعدش شد تخمدانام گاهی تیر میکشن 

دوسه ساعت پیشم سرم گیج رفت حس کردم زیر پام خالی شد

صبا حس سرماخوردگی دارم چای میخورم خوب میشم

ادرارم زیاد شده  ترشحاتم انگار زیاد شده 

بزاق دهانمم زیاد شده. 4روز مونده موعدم ولی نمیخام دقیق شم میخام بیخیالی طی کنم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تست بزن انشالله ک باشی واس منم دعا کن منم چند روز بود معدم ترش میکرد بعدش شد تخمدانام گاهی تیر م ...

منم تقریبا مث شمام. 

بیبی بزن

میترسم ضدحال شه میخاستم یذره مطمئن شم بعدبزنم. روزی یبارم دردمث پریودی دارم

میترسم ضدحال شه میخاستم یذره مطمئن شم بعدبزنم. روزی یبارم دردمث پریودی دارم

علائم پریود و بارداری خیلی نزدیک به همه بیبی بزن خیالت راحت شه یا فردا بزن یا صبر کن هفت روز کامل بشه بزن

Silenc says a lot more than you think 🤍
علائم پریود و بارداری خیلی نزدیک به همه بیبی بزن خیالت راحت شه یا فردا بزن یا صبر کن هفت روز کامل بش ...

مرسی گلییی🥰🥰🥰🥰🥰🥰

علائم پریود و بارداری خیلی نزدیک به همه بیبی بزن خیالت راحت شه یا فردا بزن یا صبر کن هفت روز کامل بش ...

تاهفته بعدصبرمیکنم بعدبی بی میزنم. 

2790
2823
2791
2779
2792