هر کسی یه سلیقه ای داره و خیلیا این فیلمو دیدن یعنی همه روانین فقط تو عاقلی؟؟ کاش انقد که از روان حر ...
دیدن که منم دیدم , منتها علاقه ای به تماشاش ندارم , اون بار هم که دیدم بعد از چند صحنه قطعش کردم . آدم سالم این چیزارو تماشا نمیکنه . سالم هم باشه و تماشا کنه روانی میشه .
فیلمای هیجانی خوبن دیگه من که عاشق فیلمای زافیلمایانابلم ... یه هیجان خاصی داره اندرنالین خونت میره ...
من میشینم فرندز میبینم روحیم لطیفه😆
البته از زخم و چرک و اینا نمیترسم ولی همچین فیلمایی رو تاحالا جرعت نکردم ببینم شایدم یه روز اگر ببینم نترسم ندانم
ولی اثر روانی بدی فکر کنم داشته باشه در دراز مدت همش بخوای از این فیلما ببینی
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
مشکلی نداریم فقط همه ژانرا تکراری شدن و هرکس یه سلیقه ای داره و بعضیا عاشق هیجان و ترسن
خوشبحالتون
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
نه باو منم اوایل میترسیدم ولی الان عادت کردم...سریال واکینگ دد رو بازار داره ببین خیلی خفنه زیاد هم ...
من یه مدت اضطراب شدید داشتم این چیزا سمه برام شما ببینید کیفشو ببرید