2777
2789

ماه رمضونی خیلی لاغر شده 65کیلوئه عروسی برادرش هم یه ماهه دیگست.تواین یه ماه بااین قرص چاق میشه ؟؟؟فقط برای عروسی میخواد چاق شه بعد ول کنه قرصو.بنظرتون بخوره  ضرر نداره؟؟

اگه فقط واسه همین مدت کوتاهس باید دگزاهم باهاش بخوره ک زودتر چاق شع بعد از عروسی حتما قطعش کنه...

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دگزا چیه؟؟

دگزامتازون ی قرصه ک بشدت واس بدن ضرر داره. از عوارضش هر چ بگم کم گفتم. من ی ماه خوردم تو ی ماه 17 کیلو چاق ک نه بدنم ورم کرد. ی مدت زمین گیر شدم. نمیتونستم راه برم. باید از دیوار یا ی چیزی کمک میگرفتم. مث بچه کوچولوها چار دستو پا راه میرفتم. از دردش پاهام کبود شده بود بعد گذشت شاید 7،8 سال هنو عوارضشو میبینم 

ای وای نترو خدا دگزا نه... 😔😔😔😔 حتی ب دشمنتون هم دگزا معرفی نکنید 😔😔😔😔

من سه هفته واسه عروسیم خوردم......زیادیش نباید خورد

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....
دگزامتازون ی قرصه ک بشدت واس بدن ضرر داره. از عوارضش هر چ بگم کم گفتم. من ی ماه خوردم تو ی ماه 17 کی ...

جدی .....ی آشنایی داریم هنوز میخوره چندساله وای خدا....

چرا اون اینجوری نیس....

من روزی 6 تا میخوردم تو ی ماه 17 کیلو چاق شدم و شایدم بزرگترین ریسک زندگیم 

خدای من خیلی میخوردی  خوبه زنده ای ک.........من روزی ی عدد جمعا ۲۱دونه شد فقط واسع عروسیم لباسم خیلی گشاد بود

من روزی 6 تا میخوردم تو ی ماه 17 کیلو چاق شدم و شایدم بزرگترین ریسک زندگیم 

دکتر گفت اون چاقی نیس. بدنت ورم داره. بعد ی مدت ورمش میره تو میمونی و پا درد... 

الان 34 سالمه و سر سفره ک میشینم باید مث پیرزنها پاهامو دراز کنم. 😔😔😔😔😔😔هزار جور دکتر رفتم. کلی آمپول ویتامین زدم. فرقی نداره😔😔😔😔