2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه چرت و پرت محضه برا اینکه دلتو خوش کنی از همه مقرب تری در صورتیکه از همه بدبخت تری

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

من یه بار اینو گفتم همع میخواستن منو بخورن. میگفتن جهان سومی.😑

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
کاملا

واقعا اینطوره؟ من خدا اساسی حالمو گرفته. خیلی عمگینم و ازش خیلی دور شدم. کسانی رو میبینم که هیچکدوم از دستوراتش رو پیروی نمیکنن و آزادن همه جوره . ولی خدا خیلی هواشونو داره و به هر چی میخوان میرسن و من باید بشینم نگاه کنم. خیلی دلمو شکسته.  

یعنی خدابایداونی ک دوستش داره روایقداذیت کنه ک دیگ ازش روبرگردونه.😑مثلامن شوهرموخیلی دوستش دارم وخیلی اذیتش کنم ب نظرتون چنین چیزی میشه😕

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢

اونی ک اصلاخدابراش مهم نیست نزول میکنه بااینکه متاهله بانامحرم حرف بزنه ب همه توهین کنه اونوقت بیادب من کنایه بزنه ک بچه دارنمیشی خدابهت بچه نمیده منی ک هیچ کدوم ازااین کارارانمیکنم ب نظرتون این خوبه.همون خواهرم بهم نمیگه توک ایقدحلال حروم کردی وهمیشه خدارودرنظرگرفتی خدابرات چیکاکردنمیره اونم مث بقیه بشه

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
واقعا اینطوره؟ من خدا اساسی حالمو گرفته. خیلی عمگینم و ازش خیلی دور شدم. کسانی رو میبینم که هیچکدوم ...

همه اومدیم امتحان بشیم

حالا شما در بعد وسیع تری به این موضوع توجه کنین در حالا الان آمریکا ضعفش داره رو میشه و رو به اوفل هستش و ۲۰ سال دیگه فقط عمر داره سلطنت و استبدادش 

ولی شما فرض کن ۱۵ سال پیش هستیم ایران ما کجا از نظر پیشرفت و آمریکا کجا !!!!

چقد تفاوت !!!!

الان ما بگیم اونا بهترن اونا رو خدا دوستشون داره و دولت درستی دارن؟؟!!!

حالا برگردیم به الان و یا حتی ۲۰ سال دیگه 

چی میبینیم ؟

دیدمون چقد تغییر کرد ؟!!

همه ی کار های خدا حکمت داره و من و شما خیلی کوچیک هستیم که بتونیم درکش کنیم 

جدا ی از دین و خدا و اسلام 

دنیا کارما داره 

هر نیک و بدی به خودمون بر میگرده 

اگه خدا کار نیک گفته انجام بدیم واسه ی خدا نیست واسه خودمونه