2777
2789
عنوان

گاها فکر میکنم‌لیاقت نداشتم‌که خواهر ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1918 بازدید | 81 پست

من یه خواهر دارم تا الان که هیچ کاری برام نکرده و فقط کار برا من تراشیده  تازه یکی دیگه هم تو راهه اونم مث این خواهر باید بزرگتر از آدم باشه تا کمک حال و همدم آدم باشه

خدایا شکرت         کاربری سه نفرس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ندارم ولی ی داداش دارم از بچگی رفیق فابم بود همه چیزم بود الانم مثل ی کوه پشتمه  

گاهی وقتا که دلم میگیره دلم میخواد ی خواهر باشه باهاش درد و دل کنم ولی خداروشکر ی دوست دارم مثل خواهر همه چیو بهش میگم

😂❤️عمه میشم ولی خاله نه قول میدم عمه خوبی باشم از خاله بهتر 

*کتاب من یک زنم رو حتما بخونید * 

من دوتا خواهر دارم یکی ۱۳ یکی ۲۰ ، کوچیکه هرچی بخواد از زیر زمین براش پیدا میکنم‌ من دوس داشتم خواهرم بزرگتر بود خواهر بزرگ بودن سخته

یادمان باشد دنیا زنگ آخر نیست؛زنگ بعد حساب داریم...!

منم خواهر ندارم

دروغ چرا خیلی دوست داشتم داشته باشم

یه داداش کوچولو دارم که عاشقشم

از همین الان که تازه ۱۱ سالشه کلی پشتم بوده 

جای همه ی نداشته هامو پر کرده

ولی دوست داشتم بیشتر از ۲ تا بودیم

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
من دوتا خواهر دارم یکی ۱۳ یکی ۲۰ ، کوچیکه هرچی بخواد از زیر زمین براش پیدا میکنم‌ من دوس داشتم خواهر ...

خوش بحاله خواهرت من یه ابنبات بخوام تو خونه ای که ۳ تا پسر و ۲دختر هست کسی نیست حتی بگه برو بخر

من خواهر دارم اصلا چیزخاصی نیست همش دعوا و اعصاب خوردیه، اون موقع که  یکی بودم همههه چی داشتم و ...

حتما ازدواج نکردی چند سال دیگه میفهمی خواهر چیه

ماهم خونه خریدیم یه خونه بزرگ دوخوابه یکیش ماله پسرام یه تخت اینور گذاشتم یه تخت هم اونور اتاق یکیشم مال خودمون 😍😍😍تو هال ۳تا فرش میخوره😍😍یه پنجره بزرگ هم داره یه حیاط بزرگ هم داره با یه باغچه کوچولو که توش گل کاشتم😍😍😍😍عاشق رویاممم
خوش بحاله خواهرت من یه ابنبات بخوام تو خونه ای که ۳ تا پسر و ۲دختر هست کسی نیست حتی بگه برو بخر

خودم بزرگشکردم😄 هیچ وقت پبش مامانم نخوابید از نوزدای تا الان ، هرکاری بکنه واتفاق براش بیفته اول به من میگه، درتوانم باشه همه چی میخرم براش، کل زندگیمه اول خدا بعد اون

یادمان باشد دنیا زنگ آخر نیست؛زنگ بعد حساب داریم...!
خودم بزرگشکردم😄 هیچ وقت پبش مامانم نخوابید از نوزدای تا الان ، هرکاری بکنه واتفاق براش بیفته اول به ...

کاش من خواهرت بودم 😭😭 ولی یه برادر دارم اون خیلی مهربونه ولی چون مامانم گفته با من اهمیت نده به خواهر کوچیکم اهمیت بده نمیتونه خیلی برام کاری کنه 😔