2777
2789
عنوان

گاها فکر میکنم‌لیاقت نداشتم‌که خواهر ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1920 بازدید | 81 پست

آره راست میگی 😐نسل جدید همه از دم بی لیاقت شدن که تک فرزندن یا یه دختر یه پسرن😞 

این حرفها چیه عزیز من؟دیگه شرایط زندگی جوری شده که مردم نمیتونن زیاد بچه بیارن دوس دارن جفتشون جور باشه.ولی باقسمت آخر حرفت موافقم.آدم یا دوتا دختر داشته باشه یا دوتا پسر.هم جنس بهتره.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حرف چندین سالمه واقعا تنهام دوسام هیچ وقت نتونستن جای خواهر و برام پر کنن تا الان ک نزدیک ۳۰ سالمه

منم بعضی وقتا همچین حسی دارم😔😔اگه خدای نکرده یه روز مادرم نباشه دخترم که ندارم میییییدونم خیییییلی تنهامیشم دوتا پسر دارم دعا کنید برام این یکی سالم وصالح باشه بعدش خدا لیاقت دختر داشتن وبهم بده

ماهم خونه خریدیم یه خونه بزرگ دوخوابه یکیش ماله پسرام یه تخت اینور گذاشتم یه تخت هم اونور اتاق یکیشم مال خودمون 😍😍😍تو هال ۳تا فرش میخوره😍😍یه پنجره بزرگ هم داره یه حیاط بزرگ هم داره با یه باغچه کوچولو که توش گل کاشتم😍😍😍😍عاشق رویاممم
من نه تنها خواهر ندارم خاله هم ندارم خدا به من دختر هم نداد سه تا پسر حکمتشو شکر 

چی بگم

بعضیا ۳ ۴ تا خواهر دارن. هی رفت و امد میکنن همه جا باهمن

نمیدونم حکمت خدا چی بوده

چی بگم که سکوت بهتره...

دختر منم خواهر نداره خیلی براش غصه میخورم 

دلم میخواد اونم مث من یه خواهر خوب داشته باشه اما حیف و صدحیف

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

راست میگی خواهر داشتن خیلی خوبه 

البته کلا خواهر باید خوب باشه

مامان منم چندتا خواهر داره یکی از یکی به درد نخورتر

اما ما اینجوری نیستیم

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز