2777
2789
حالا من که هر دورو ثبت نام کردم  هیچ کس هم نمیدونه که باطله یا ن حالا بذار اسم مون در بیاد&nb ...

دیگه خیلیییی کم افرادی هستن ک برن کافینت ثبتنام کنن. هرکی خودش راحت انجام میده. اطراف من ک همه خودشون ثبتنام کردو

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال من یه مشکلی داشت رفتم کافی نت. خیلیا دیگه هم بودن  

چ جالب. اخه ی ثبتنام خیلی سادس

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
اره ساده اس ولی خیلیا بلد نیستن اومده بودن مال من مشکل پیدا کرده بود رفتم کافی نت 

ببخشید برامنم می زنه در حال استعلام نمیاره بالا چراآخرین مهلت امروز؟؟؟

📌متولد ۷۷ نیستم 
2790
2778
2791
2779
2792