2777
2789
عنوان

ناهار من که مامان بزرگم(مامانِ بابام) زحمتش رو کشیده+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1565 بازدید | 92 پست
نمی تونستم..واقعااا زیاده

راستش من حالا سیر سیرم اصلا نمیتونم تشخیص بدم کمه یا زیاد     اما معتقدم قرمه سبزی هیچ مقدارش زیاد نیست!   

ولی احتمال تو کم غذایی  البته من هم خیلی خیلی بد غذام متاسفانه ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخواد منو برسونه به وزن بابام    ۱۱۰ کیلو

😄😄😄نه بابا تو همیشه اونجا نیستی که وقتیم رفتی لذت ببر...به غیر مادربزرگ وپدربزرگا هیچ کس خالصانه به آدم محبت نمیکنه...ماهممون تو دلمون مونده بعد اونا یکی اونجوری بهمون محبت کنه ...حای پدرومادر هم به پای اونا نمیرسن.....

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

فوقش دو سه قاشق زیاد باشه 😃 من تو خوابگاه بیشتر ازینم میتونم بخورم ولی برمیگردم خونمون بسکه هله هوله و مغز و خوراکی بهم میدن اصن گشنم نمیشه بعد بیشتر بهم چیز میز میدن چون فک میکنن بقولی ضعیفم😶 خب سیر میکنید ادمو😂

تو هم اینطوری استارتر؟؟

مارو دور ننداز  
راستش من حالا سیر سیرم اصلا نمیتونم تشخیص بدم کمه یا زیاد       اما معتقدم قرمه سبز ...

من کم غذایم...اصلا از سفره فراریم...تو خونمون که بابام سر سفره چند بار اشکم رو درآورده که تو چرا غذا نمیخوری؟؟؟..تو بس که سرت تو گوشیه بی اشتها شدی!!!  

😄😄😄نه بابا تو همیشه اونجا نیستی که وقتیم رفتی لذت ببر...به غیر مادربزرگ وپدربزرگا هیچ کس خالصانه ...

همش میگه رنگت پریده است....زور نداری یه قاشق دستت بگیری....بابامم از مامان بزرگم بدتره... اون دیگه با دعوا میگه چند بار سر سفره اشک منو به خاطر کم غذا خوردن درآورده

من کم غذایم...اصلا از سفره فراریم...تو خونمون که بابام سر سفره چند بار اشکم رو درآورده که تو چرا غذا ...

دقیقا منم همینم 

با بابام خیلی بحث داریم سر غذا خوردن من .... من واقعا نسبت به جمله غذا بخور الرژی دارم ایشش

بد شانسی ماشاالله داداشم و ابجیم خوش غذان اونم من رو با اونا گاهی مقایسه میکنه   

نه منظورم این بود که زیاد نیست یکمم کمه تازه دلیل نمیشه چون مثلا سی و خورده سالت نیست ۴۰ کیلو باشی ...

کاش یکی به بابام بگه..مامان بزرگم میگه بابام بدتر دعوام میکنه..همشم میگه فقط به خاطر اینه که سرت زیاد تو گوشیه

دقیقا منم همینم  با بابام خیلی بحث داریم سر غذا خوردن من .... من واقعا نسبت به جمله غذا بخور ا ...

من بابام زور میگه...باید بخوری...منم داداشم مثل بابام خودشه خوش غذایه...اونا دوتاشون ۱۱۰ کیلوان...من مگه میتونم اندازه اونا بخورم؟؟؟

اینقدر از ترس بابام به زور غذا قورت دادم  

من بابام زور میگه...باید بخوری...منم داداشم مثل بابام خودشه خوش غذایه...اونا دوتاشون ۱۱۰ کیلوان...من ...

درک میکنم منم متاسفانه گاهی خیلی گیر میده بابام .

همش هم جلو دیگران ابروم رو میبره که این هیچی نمیخوره ، البته بیشتر منظورش میوه و ....هست 

ولی خدا رو شکر مامانم کمتر گیر میده