2777
2789
عنوان

من یک زنم ... معجزه آفرینش

173 بازدید | 22 پست

سلام دوستان .. از روزی که باردار شدم توی نی نی سایت عضو شدم تا جواب سوالات مربوط به بارداریم رو اینجا پیدا کنم و برام تاپیکهایی که اینجا زده میشد خیلی جالب و گاها تاسف برانگیز بود . مخصوصا تاپیکهایی که در مورد جنسیت جنین بود . مادرهایی که از سونوگرافی برمیگشتن و میفهمیدن که بچه دختره و اینجا تاپیک میزدن و گریه میکردن و غصه هاشون رو خالی میکردن و این روند متاسفانه هنوز هم ادامه داره و تعداد این تاپیکها هم کم نیست . و این خیلی غم انگیزه 😔 البته این که هر کس میتونه به یه جنسیتی علاقه داشته باشه خب کاملا طبیعیه اما واکنش بعضی از خانمهای اینجا در مقابل دختردار شدن خیلی ناراحت کنندست . بنظرتون چرا این جوریه؟  چرا هنوز در فرهنگ ما پسردار شدن و مرد بودن اینهمه مهمه ؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هی بابا ازادی# 😭💕💕💕❤💕❤💕

آن کس که بداند و بخواهد که بداند♡خودرا به بلندای سعادت برساند☆ آن کس که بداند و نداند که بداند♡باکوزه ی آب است ولی تشنه بماند☆ آن کس که نداند و بداند که نداند♡جان و تن خودرا ز جهالت برهاند☆آن کس که نداند و نداند که نداند♡درجهل مرکب ابدالهر بماند☆آن کس که نداند و نخواهد که بداند♡حیف است چنین جانوری زنده بماند..🕊            

شاید برای اینه که ما خانمها خودمون رو دوست نداریم و خودمون و توانایی هامون رو نشناختیم . شاید برای اینه که جامعه مرد سالار نذاشته از زن بودن خودمون لذت ببریم. نذاشته که استعدادها و توانایی هامون رو بروز بدیم  

واسشون متاسفم. 

منم متاسفم ... ولی هست و توسط خود ما خانمها هم داره ادامه داده میشه .. مثلا مادر شوهری که میفهمه بچه پسرش دختره و ناراحتیش رو علنا نشون میده 

شاید برای اینه که ما خانمها خودمون رو دوست نداریم و خودمون و توانایی هامون رو نشناختیم . شاید برای ا ...

دقیقاااا ریشه در همین ها داره

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
واقعا؟؟؟جدیدا منکه اکثر کساییو ک میبینم شیفته دختر دار شدنن

نه بابا .. همین دیشب یکی تاپیک زده بود و ناراحت بود .. از دیشب فکر من خیلی درگیر و ناراحت .. چرا ما از زن بودن خودمون لذت نمی‌بریم 😔

کاملا با حرفاتون موافقم. دختر و پسر هر دو هدیه خدا هستن و دوست داشتنی. ولی برای چرایی که پرسیدی چند تا دلیل وجود داره

یکیش یه تفکر قدیمیه که قدیما پسرا از بچگی میرفتن تو باغ و مزرعه کمک میکردن و در نهایت شغل پدریشونو ادامه میدادن. خانواده هایی که پسر بیشتر داشتن، کمتر پول کارگر میدادن و چون دخترا کار درامدزا انجام نمیدادن، فقط یه مصرف کننده بودن که تعداد زیادشون براشون توجیه اقتصادی نداشت!

یه دلیل اینکه خانوما معمولا سختی و درد زیاد میکشن، خیلی از مادرا طاقت اینو ندارن که دختردار بشن و همه این دردا رو اونم تحمل کنه

و دلیل بعدیش اینکه میگن نمیدونیم دخترمون دست کی میخواد بره و ترس از اینده دختری که تو ناز و نعمت بزرگ شده رو دارن

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یه چیز وحشتناک که من اطرافم زیاد دیدم اینکه وقتی بچه دختره بعد از سونو اعلام میکنن که دختره.ولی وقتی پسره نمیگن که نکنه چشم بخوره.این که دیگه حال بهم زنِ....تازه یه بنده خدایی بچه دومش هم پسر بود به همه گفت دختره که مثلا دوتا پسر بدنیا اوورده چشم نخوره.بعدش که بدنیا اومد گفتن پسره

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
یه چیز وحشتناک که من اطرافم زیاد دیدم اینکه وقتی بچه دختره بعد از سونو اعلام میکنن که دختره.ولی وقتی ...

آره اینو منم دیدم 😂😂😂 البته خنده دار نیست بیشتر باید گریه کرد برای این آدمها

منم متاسفم ... ولی هست و توسط خود ما خانمها هم داره ادامه داده میشه .. مثلا مادر شوهری که میفهمه بچه ...

بله کاری از دستم‌برنمیاد جز اینکه بتونم‌ دختر و‌پسر ایندمو جوری تربیت کنم که همچین تفکری نداشته باشه

به امید یه اینده و نسل روشن ..

من دیروز توی همین سایت فقط ۴ ساعت داشتم‌سر اینکه زن و مرد توی ذات و حق و حقوقشون برابرن و‌مرد مالک‌زنا نیست بحث میکردم و متوجه شدم این‌خانه از پای بست‌ویران است ! 

یه چیز وحشتناک که من اطرافم زیاد دیدم اینکه وقتی بچه دختره بعد از سونو اعلام میکنن که دختره.ولی وقتی ...

یا خداااااااا

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "