2777
2789
عنوان

بچه‌ها ناهار چی دارین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 64 پست
خوش به حالتون چه نازی دارید،،قدم نی نی مبارک باشه. من باردار بودم هیچکس را نداشتم برام چیزی بپزه، ت ...

خیلی ممنون

نه اینطوریام‌نیست هر کی یه جور درگیری داره از ظاهر قضاوت نکنید😉

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا انقدر زود ناهار خوردین؟😳😳😳

بعد نماز یکی دو ساعت میخابیم با دخترم

چون رفلاکس و اسید معده دارم تا یک ساعت قبلش حداقل باید غذا رو خورده باشم که اذیت نشم😊

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
دوستان ی چی فست فودی بگین درست کنم میخوام از پنیر پیتذا و سوسیس استفاده کنم 

می دونی من چیکار میکنم سوسیس سرخ میکنم بعد پیاز داغ میکنم بعد فلفل دلمه ای و هم به پیاز داغ میزنم رب هم همینطور با نمک و فلفل بعد سوسیس قاطیش میکنم پنیر پیتزا میریزم روش در ماهایتابه رو میذارم شعله گاز و کم میکنم مثل دم کردن بعد با نون میخوریم خیلی خوشمزه میشه اگه دوست داری قارچ هم اضافه کن