2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 38 پست
بله عزیزن توی تلگرام برو‌حتما کانال سید محمد عرشانفر

چشم حتما میرم بخدااا دیگه بریدم

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اصلا درد دل هارو سعی کنید کمتر بخونید چون ناخوداگاه جذب میشه

اره من خیلی کم میخونم .اینم کنجکاوشدم دیدم یهو دلم غم گرفت سنگینی کرد حالم بد شد .

واقعا باعث جذبش میشه.

نمیدونم چرااین تاپیکا پربازدید میشه .

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
اره من خیلی کم میخونم .اینم کنجکاوشدم دیدم یهو دلم غم گرفت سنگینی کرد حالم بد شد . واقعا باعث جذبش ...

چون مردم ب غم هم اهمیت میدن کافیه بنویسی خیانت همه دوست دارن بدونن 

ولی اگه از عشق همسرت بنویسی هم میگن اوق 

خیلی بده متاسفانه

دو نفر عاشقو میبینید براشون از ته دل خوشحال بشید ببینید چطوری همونطور عشق میاد توی خونه زندگیتون

چون مردم ب غم هم اهمیت میدن کافیه بنویسی خیانت همه دوست دارن بدونن  ولی اگه از عشق همسرت بنویس ...

بله کاملا درسته اونم نمیگن خداروشکر خوشبخت بشن میگن باحسرت خوش بحالشون چرا خدا بما نمیده   

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
بله کاملا درسته اونم نمیگن خداروشکر خوشبخت بشن میگن باحسرت خوش بحالشون چرا خدا بما نمیده   &nb ...

اخ ک چ اشتباه بزرگی حسرت

هر ارزویی برای هرکسی بکنی از ته دل ب خودت برمیگرده من اینو توی زندگیم دیدم

اخ ک چ اشتباه بزرگی حسرت هر ارزویی برای هرکسی بکنی از ته دل ب خودت برمیگرده من اینو توی زندگیم دیدم

واقعا درسته احسننت