2777
2789
مگه تو زندگیت تاثثیر گذاشته ناشنواییت بعدشم مامانا میخوان خودشون راحت شن بگن دخترمونو شوهر دادیم به ...

اصلا مشگلی برام نداشته حتی خواهر و برادر کوچیکترم نمیدونن جریان رو فقط پدر و مادرم و خواهر بزرگم میدونه

اصلا مشگلی برام نداشته حتی خواهر و برادر کوچیکترم نمیدونن جریان رو فقط پدر و مادرم و خواهر بزرگم مید ...

پس دلیلی نداره که مادرت اونو نقص تو بدونه و ازش سو استفاده کنه برای پایین بودن خاستگارت و زود شوهر دادنت

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 💁ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ / دانی ک از ادمی چ ماند پس مرگ   عشق است و محبت است و باقی همه هیییچ......😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زیبام تک دخترم حقوق خوندم. خیلی هم خواستگار داشتم اما وقتی همسرم اومد خواستگاریم دیدم هممممه چیش خوبه جز قیافش چون صورتش کک مک داشت باکلی تردید بعد هشت ماه رفتیم عقد کردیم اوایل متنفر بودم اما بعدها با مردهای بقیه مقایسش کردم که اتفاقا زیباهم بودن اما ذره ای رفتار با زن رو بلد نبودن اما من زندگیم و رفتار همسرم بامن زبونزده همه فامیله الان همسرمو با دنیااااااا عوض نمیکنم ازینکه اینقدر شعور داره و باهمه اذیت هایی که من میکنم نمی ذاره آب تو دلم تکون بخوره. من صورت زیبام هیچی برای من نداشت اما همسرم با سیرت زیباش همیشه یه انسان کامل بوده و هست

من توی خونه ای بزرگ شدم که چیزی کم نداشتم دختری نیستم که خیلی خواسته داشته باشم ولی به نظر شما با ماهی سه ملیون هشصد میشه زندگی خوبی داشت البته توی شهرستان یه خونه کوچیک داره

من زیبام تک دخترم حقوق خوندم. خیلی هم خواستگار داشتم اما وقتی همسرم اومد خواستگاریم دیدم هممممه چیش ...

بعضی وقت ها الان ازش دل سرد نمیشی یا حس بدی داشته باشی که شاید مورد بهتر بود برات

من یه مشگلی که دارم‌مادرمم هم همش بهم یاداوری میکنه و غذابم میده اینه که من از طرف یه گوشم ناشنوا هس ...

عزیز دلم خب وقتی مشکلی نداری و راحت میشنوی چرا عیب رو خودت بزاری؟ چرا طرفت پایین تر باشه ؟ اتفاقا طرف باید اینقدر خوب و جنتلمن باشه که براش مهم نباشه با یه مشاور صحبت کن ببین اون چی میگه 

خدایا ممنون از محبت و نگاه همیشیگیت ... دخترای گلم رو مث همیشه به خودت میسپارمممم ای مهربان تر از مادر به اونا
من توی خونه ای بزرگ شدم که چیزی کم نداشتم دختری نیستم که خیلی خواسته داشته باشم ولی به نظر شما با ما ...

چرا نمیشه منو شوهرم دوست بودیم باهم و چهره خوبی داره ولی هیچی نداشت با یه دست لباس اومد خاستگاریم سختی کشیدم ولی الان مدیر عامل شرکت هستش خدا خودش کمک میکنه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 💁ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ / دانی ک از ادمی چ ماند پس مرگ   عشق است و محبت است و باقی همه هیییچ......😍😍
عزیز دلم خب وقتی مشکلی نداری و راحت میشنوی چرا عیب رو خودت بزاری؟ چرا طرفت پایین تر باشه ؟ اتفاقا طر ...

با یه مشاور صحبت کردم گفت چیزی نیست که حتی بخوای بهش بگی ولی نمیدونم چرا این موضوع مثل خوره میمونه برام الان که دارم بهش فکر میکنم اشک میریزم

بعضی وقت ها الان ازش دل سرد نمیشی یا حس بدی داشته باشی که شاید مورد بهتر بود برات

اوایل که مقامت میکردم برای شناختش آره اما الان اصلا. تازه فهمیدم چه هیکلی داره و من نمی دیدم صورتش هم چون بوره و سفید خب کک مکم داره ومنم سبزه و چشم ابرو مشکی. و.پرمو درکنار اون انگار تن اون زنه من مرد. خب اون نمیتونست گیر بده؟؟؟؟؟ چرا میتونه اما بزرگوار ترازین حرفاس

توی این سه جلسه به نظر خانواده خوبی میان که صاف و صادق هستن و خیلی قربون صدقم میرن و خیلی دوستم دارن خیلی زیاد منتظر جواب منن

من که وقتی قضیه خواستگاری جدی تر میشه از ترس میمیرم بهترین مشاور هستم برای دوستام ولی برای خودم توی این مورد استرس زیاد دارم

اوایل که مقامت میکردم برای شناختش آره اما الان اصلا. تازه فهمیدم چه هیکلی داره و من نمی دیدم صورتش ه ...

مثلا قد من تا ارنج اونه من یکم‌تپلم اون لاغر 

کلا از نظر من صورت قشنگی نداره اما من صورت خیلی قشنگی دارم 

من صورت زیاد برام مهم نیست اما میترسم بعد یک‌مدت این بیشتر توی چشمم بیاد باعث اختلاف بشه

مثلا قد من تا ارنج اونه من یکم‌تپلم اون لاغر  کلا از نظر من صورت قشنگی نداره اما من صورت خیلی ...

مگه چهرش خیلی زشته؟؟؟

وقتی خواستگار برام میاد خیلی غذاب میکشم نه خواب دارم نه خوراک بعضی وقت ها میگم کاشکی اصلا خواستگار‌ن ...

چرا عزیزدلم؟؟

لطفا هرجا تاپیک ترسناک دیدید من رو توش تگ کنید🙂❤
چرا عزیزدلم؟؟

میترسم خانواده خوبی نداشته باشه بعد ازدواج خیلی محدودم کنه ادم خیلی سردی باشه درکم نکنه ازم پشتیبانی نکنه وخیلی چیزهای دیگه

اخه خیلی وقت ها این جور خصوصیت ها رو بعد ازدواج نشون میدن

مثلا خیلی زیاد اینجا خوندم که میگن شوهرشون این اخلاق رو نداشت بعد از این که عروسی کردن نشون دادن