من برای مزه دار کردن گوشته مرغ ابلیمو +آب پیاز+زعفران دم شده و نمک با هم مخلوط میکنم از صافی رد میکنم با سرنگ تمیز تو قسمتهای مختلف گوشته مرغ میزنم،اینجوری داخل گوشت و قسمتهای میانیش هم مزه دار میشه ،بعد همه جای مرغو به همون مواد که گفتم+روغن زیتون اغشته میکنم چند ساعت میزارم تا مزه دار بشه اگه مرغم درسته باشه تو دلشو با یه دونه فلفل دلمه ای و چند تا گوجه گیلاسی و کمی جعفری پر میکنم،داخل فلفل دلمه ای رو خالی میکنم درسته فرو میکنم داخل مرغ بعد گوجه گیلاسی و جعفری هم میچپونم توش از حاضری ها خیلی خوشمزه تر میشه
اگه خوشتون اومد از روشم برای روح مادرم یه صلوات بفرستین ممنون