2777
2789
ffdk di s,h? یه سوال خانمی؟ دختر ستایش مگه تو قسمت دوم عروسی نکرد؟ پس چرا تو سوم همش ...

نه عروسی نکردمیخواستن مراسم بگیرن مادر پسره راضی نبودفقط نامزدن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
ffdk di s,h? یه سوال خانمی؟ دختر ستایش مگه تو قسمت دوم عروسی نکرد؟ پس چرا تو سوم همش ...

فردوس گفت نمیام توعقدش اجازه بدم.کنسل شد

دوستای عزیزم میشه برای رسیدنم به رویام یه صلوات مهمونم کنین؟💝

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه عروسی نکردمیخواستن مراسم بگیرن مادر پسره راضی نبودفقط نامزدن

بنظرم سوتی بود توفیلم...

آخه مادرپسره که راضی نبوده,چطور باعروس دامادوستایش رفته بود براخرید؟؟؟؟یادت اومد؟😒😒😒😒

بنظرم سوتی بود توفیلم... آخه مادرپسره که راضی نبوده,چطور باعروس دامادوستایش رفته بود براخرید؟؟؟؟یاد ...

اره

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

من حالم بهم میخوره اح اح

هیچ کدومش خوب نبود

فقط صحنه های حشمت و خانم بزرگ خوبه که بهم میپرن  

عزیزم میترسم زمانی به اینهمه انتظار پایان بدهی که دیگه رمق و شور شوقی  برای منو بابایی نمونده باشه..  
بنظرم سوتی بود توفیلم... آخه مادرپسره که راضی نبوده,چطور باعروس دامادوستایش رفته بود براخرید؟؟؟؟یاد ...

نه بخاطر مادر پسره نبود ک قبل عقد ستایش رفت ب حشمت گفت بیاد بعنوان ولی اجازه بده اون گفت نمیام بخاطر همون عقدشون عقب افتاد

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
نه بخاطر مادر پسره نبود ک قبل عقد ستایش رفت ب حشمت گفت بیاد بعنوان ولی اجازه بده اون گفت نمیام بخاطر ...

میدونم ولی مادرپسره نیومدخاستگاری,خواهرمحسن وشوهرش بودن اما توخرید اون خانوم نوه ی شاه سلطنت خان بود چی بود اونم نشون داد😂😂😂😂😂ینی مادرداماد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز