تو رژیم نیستم چاقم نیستم ولی امشب عجیب احساس سیری نمیکنم ۶ بار شام و غذا خوردم
کیک خوررم موز خوردم پفک یه عالمه چیز خوردم باز گشنمه
اعصابم داره خرد میشه😂😂
شما خوبین؟چیکارا میکنین؟چرا بیدارین؟
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
از کجا میدونی نیستی شاید باشی😜مبارکه خوش قدمباشه ایشالا😝
وااای😍😍😍😍😍😍هووورا نی نی
میگم فقط به نطرت به روش حضرت مریم حامله شدم؟😂مجردم بابا
نمیدونم چمه ولی خیلی رو مخمه هی سرم تا ته تو یخچاله😂
ای بابا سرکارمون گذاشتی نصف شبی خو بگو مجردم😐 پس حتما یه چیزی ناراحتت کرده یا یه حرفی رو دلت مونده ...
عا خو گفتم حامله نیستم😂😂
نمیدونم عصبیم ولی من هیپوقت پرخوری عصبی نداشتم
تا همینجااااشم مرسی بلا😍😍😍