2777
2789
عنوان

علم جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 78 پست
چجوریه گلم؟ میشه دقیق بگی عمری دعات میکنم

دقیق گفتم عزیزم میشه بیزحمت بری بخونی زیاده تایپ‌نکنم این تاپیک برو از اول اونایی که من نوشتم همشو بخون انشالله برا شما هم مثل ما اثر کنه

من نه منم نه من منم😎

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همزاد یعنی چی

هرکس ک ب دنیا میاد همزادش هم باهاش متولد میشه و همیشه باهاشه

توی اسلام گفته شده که هر آدم یه همزاد داره که ممکنه خوب یا بد باشه

ولی توی دین های دیگه مثل بودا یا بعضی از مسیحی ها اعتقاد دارند که هر آدم دو همزاد داره یکی خوب و یکی بد

در کل اگه هم زاده بدت رو علیهت تحریک کنند میتونه خیلی خیلی اذیت کنه و بهت آسیب بزنه و باعث میشه تو کارهایی رو کنی ک دست خودت نیست

به خاطر همین میگن که لخت نباید وارد حمام بشیم چون همزاد اذیتمون میکنه یه دعا نویس به من گفت که یه بار همزادم تو حمام بغل من وایساده بوده

و گفت ک همزادم منو یروز غروب سرخاک ی دوست تسخیر کرده(من واقعا ی روز غروب رفته بودم سرتاک دوستم)

ولی اگه همزاد من خوب باشه خیلی خیلی به ما کمک میکنه و باعث افزایش رزق و روزی میشه و حتی میتونیم آینده رو از طریق اون مطلع شیم

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔
من ۱سالو نیمه ک واسم همزاد گرفتن  چندتا دعانویس بهم گفتن

واست همزاد نگرفتن همزاد همه داریم یعنی جنی که با ما به دنیا میاد همه دارن منم دارم تو هم داری اونم داره اینم داره فقط بعضی ها بد هستن کارت دارن بعضی ها هم خوبن مثل آدما که خوب و بد داریم 

من نه منم نه من منم😎
خب اینا برای شکم بند هم موثره؟

عزیزم نوشته هرچه سحر جادو طلسمه دفع میکنه تا یه هفته باید انجام دهی منم انجام دادم جون من هی گفتن طلسم شدی پول بده تا دفعس کنی ولی من اینجا یه خانمی گفت خیلیها انجام دادن خیلی محربه

به منم گفتن همزادم کافره و علیه من داره کار انجام میده و تو چشم بقیه خیلی بد شدم☹

خیلی بده

برو طلسمشو باطل کن

البتا هدکسی این کارو نمیکنه چون واسه خود دعا نویس خطرناکه

مال منم نتونستن

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔
واست همزاد نگرفتن همزاد همه داریم یعنی جنی که با ما به دنیا میاد همه دارن منم دارم تو هم داری اونم د ...

میدونم فقط تحریکش کردن ک اذیتم کنه