بچه ها خودم میدونم خیلیا الان به روال قبلشون برگشتن اما من روی صحبتم با کساییه که هنوزم همه موارد بهداشتی رو رعایت میکنن و واسه موارد غیر ضروری جایی نمیرن
من که با ماسک و دستکش میرم تو خیابون مردم زل میزنن مخصوصا دستکش
حالا نمیدونم از خجالتشونه از اینکه فکر میکنن من چ اسکولم یا اینکه فکر میکنن خودم کرونا دارم
خدا عالمه
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
😑من از اول کرونا که ولکام داد ایران😐 حتی خریدم نرفتم تا ب الان
ولی دیگه نمیشه نمیتونم دارم افسردگی میگیرم😐تازه هیچیم ندارم دیگه منی که بیس چاری تو خرید و تفریح بودم😥😥😥سخته
ن ارایشگاه ن ناخن
ن باشگاه ن کلاس همه کنسل😐مردم اه
فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی
من که با ماسک و دستکش میرم تو خیابون مردم زل میزنن مخصوصا دستکش حالا نمیدونم از خجالتشونه از اینکه ...
😂ب اینکه چ سخت میگیره بابا😐
حالا من میخواسم با شیلد و ماسک برم خرید😂فکنم اونجوری ببینن کلی بخندن ازم
روم نمیشه😂
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی
آخی عزیزم برو چند دست لباس خونگی بخر و لاک و این جبنگولیجاتا یکم روحیه بگیری تو خونه
😶دیروز تا دم بازار رفتم
نرفتم تو
از ترس
همه رو کرونا میبینم
من حتی ب لباسامم الکل میزنم 😐
1
5
10
15
20
25
30
35
40
😂ب اینکه چ سخت میگیره بابا😐 حالا من میخواسم با شیلد و ماسک برم خرید😂فکنم اونجوری ببینن کلی بخندن ...
ولی مترو همه ماسکی بودن حالا نمیدونم اونیکه مسئوله گیر میده یا متروسواران بافرهنگن😁
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
ولی مترو همه ماسکی بودن حالا نمیدونم اونیکه مسئوله گیر میده یا متروسواران بافرهنگن😁
فکنم اجباره تو مترو
تو اداره جات و اتوباسام اجباره
1
5
10
15
20
25
30
35
40
فکنم اجباره تو مترو تو اداره جات و اتوباسام اجباره
اها میگما
🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿