2777
2789
عنوان

بنظرتون کی اوضاع زندگیامون عادی میشه؟(کرونا)

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 29 پست

من که با ماسک و دستکش میرم تو خیابون مردم زل میزنن مخصوصا دستکش

حالا نمیدونم از خجالتشونه از اینکه فکر میکنن من چ اسکولم یا اینکه فکر میکنن خودم کرونا دارم

خدا عالمه  

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

پس چرا برا من عادی نشده هنوز.... همش تو خونم از اسفند تا الان،  خسته شدم ترسو شدم استرسی شدم ...خداااا خودت معجزه کن 

بعضی وقت ها دوست دارم وقتی بغضم میگیره.... خدا بیاد و اشکهامو پاک کنه.... دستمو بگیره و بگه....: ادمها اذیتت میکنن...؟؟!! بیا بریم پیش خودم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😑من از اول کرونا که ولکام داد ایران😐 حتی خریدم نرفتم تا ب الان 

ولی دیگه نمیشه نمیتونم دارم افسردگی میگیرم😐تازه هیچیم ندارم دیگه منی که بیس چاری تو خرید و تفریح بودم😥😥😥سخته 

ن ارایشگاه ن ناخن 

ن باشگاه ن کلاس همه کنسل😐مردم اه

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

اگ تاده سال دیگ ماسک زدنمون ادامه پیداکنه بچه هامون فک میکنن دهن جاییک هیچکس نبایدببینه😄😄

فاااااان#  

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
😑من از اول کرونا که ولکام داد ایران😐 حتی خریدم نرفتم تا ب الان  ولی دیگه نمیشه نمیتونم دارم ...

آخی عزیزم

برو چند دست لباس خونگی بخر و لاک و این جبنگولیجاتا یکم روحیه بگیری تو خونه

🌺good vibes only🌺
من که با ماسک و دستکش میرم تو خیابون مردم زل میزنن مخصوصا دستکش حالا نمیدونم از خجالتشونه از اینکه ...

😂ب اینکه چ سخت میگیره بابا😐

حالا من میخواسم با شیلد و ماسک برم خرید😂فکنم اونجوری ببینن کلی بخندن ازم

روم نمیشه😂 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

راسته میگن همه میگیرن؟؟ یعنی با رعایت هم میگیریم؟

بعضی وقت ها دوست دارم وقتی بغضم میگیره.... خدا بیاد و اشکهامو پاک کنه.... دستمو بگیره و بگه....: ادمها اذیتت میکنن...؟؟!! بیا بریم پیش خودم....
آخی عزیزم برو چند دست لباس خونگی بخر و لاک و این جبنگولیجاتا یکم روحیه بگیری تو خونه

😶دیروز تا دم بازار رفتم 

نرفتم تو 

از ترس 

همه رو کرونا میبینم 

من حتی ب لباسامم الکل میزنم 😐  

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راسته میگن همه میگیرن؟؟ یعنی با رعایت هم میگیریم؟

همه میگیرن که ته ۷۰ درصد کشور از ۱۰۰ درصد میگیرن

۳۰ درصد بقیه هم خفیف میگیرن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😂ب اینکه چ سخت میگیره بابا😐 حالا من میخواسم با شیلد و ماسک برم خرید😂فکنم اونجوری ببینن کلی بخندن ...

ولی مترو همه ماسکی بودن حالا نمیدونم اونیکه مسئوله گیر میده یا متروسواران بافرهنگن😁

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
ولی مترو همه ماسکی بودن حالا نمیدونم اونیکه مسئوله گیر میده یا متروسواران بافرهنگن😁

فکنم اجباره تو مترو

تو اداره جات و اتوباسام اجباره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😶دیروز تا دم بازار رفتم  نرفتم تو  از ترس  همه رو کرونا میبینم  من حتی ب لب ...

خوبه که مراقبت میکنی

سریال گلشیفته و هم گناه رو ببین یکم سرت گرم شه

🌺good vibes only🌺
فکنم اجباره تو مترو تو اداره جات و اتوباسام اجباره

اها میگما

شاید هیچوقت نشه 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿