2777
2789
⚛ #نوﺷﯿﺪﻧﯽ_ﭼﺮﺑﯽ_ﺳﻮﺯ 🔺ﻧﻌﻨﺎ10ساقہ ➰ﭘﻮﺩﺭﺯﻧﺠﺒﯿﻞ1ق.م ➰ﺧﯿﺎﺭحلقہﺷﺪﻩ1عدد 🔻ﻟﯿﻤﻮترش ﺣﻠﻘﻪ ﺷﺪﻩ1عدد 🔘✍ﺗﻤﺎﻡ ﻣﻮﺍﺩراﺩﺭ1ﻟﯿﺘﺮﺁب یڪ ﺷﺐ ﺗﻤﺎﻡ داخل یخچال، ﺻﺒﺢ ﻭﻇﻬﺮﻭﺷﺐ1ساعت ﻗﺒﻞ ﺍﺯﻏﺬﺍ1ﻟﯿﻮﺍﻥ مصرف کنید.
باران بهانه است
آسمان را هوس بوسه زدن بر خاک است
درمان عفونت زنان
برای عفونت 1قاشق مربا خوری آویشن شیرازی +1قاشق مربا خوری پونه کوهی به همراه 1 لیوان آبجوش بگذارین دم بشه و میل کنین .این دارو برای درد پریود و همچنین رفع لخته های خون در هنگام پریود هم بسیار مفیده.
همچنین دارویی به نام سه گیاه متشکل از رازیانه بابونه و خارشتر که بصورت شربت (عرق)در عطاری ها میفروشن مفیده. کرم میکوسین که ترکیبی از سیرو آویشنه هم برای استفاده وارینال برای ار بین بردن عفونت و قارچ عالیه.
باران بهانه است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

💠فرمول لاغری در طب سنتی 🍡یک لیوان آب ولرم 🍡2قاشق گلاب 🍡2قاشق خاکشیر 🍡1قاشق آب لیموی تازه ✔️صبح ناشتا به مدت یکماه مصرف شود.
باران بهانه است
خانم هایی که هر روز یک یا چند لیوان شیر بادام مخصوص را میل نمایند، بعد از مدتی، دیگر نیازی به آرایش نخواهند داشت. مصرف روزانه شیر بادام به روشی که در زیر آمده، برای بهبود بیماران عصبی، افسرده و نگران بسیار مؤثر است و ناراحتی های پوستی و کبدی و کسالت و فراموشی را از بین می برد و برای تمرکز فکر مفید است. روش تهیه: 50 گرم مغز بادام خام در آب سرد خیس شده و پوست کنده شود و همراه 3 قاشق غذا خوری عسل و چهار لیوان آب سرد در مخلوط کن 5 دقیقه مخلوط شود. یک لیوان از این شیر در عرض 3 دقیقه خورده شود.همانطور که می بینید این نوع از شیر بادام ، شیر خوراکی ندارد اما رنگ آن همانند شیر سفید است. حال اگر به ترکیبات شیر بادام ، موز نیز اضافه شود، بهترین نوشیدنی برای زیبایی نیز خواهد بود. نکته آخر: خانم هایی که هر روز یک یا چند لیوان شیر بادام مخصوص را میل نمایند، بعد از مدتی، دیگر نیازی به آرایش نخواهند داشت.🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
باران بهانه است
تجربیاتی که داشتید برای درمان لک -جوش -چروک و......مشکلات پوستی ومو مژه اینجا بگی
نگارش
تجربیات شخصی دوستان :

1-چون من از خوردن گرمیجات و شیرینی جات صورتم جوش می زنه اکثرا به خصوص تابسون عرق کاسنی و خاکشیر می خورم که باعث می شه کبدم کارش رو بهتر انجام بده و صورتم شفاف می شه و دیگه جوش نمی زنه
2-برای از بین بردن موخوره موهام هم از سرکه استفاده کردم و درمان شد
اول نوک موهام رو کوتاه کردم یک هفته هر روز زدم دیگه موخوره نداشتم فقط به قسمت انتهایی موهات بزنید
3-من 21 روز ناشتا هر روز صبح یک لیوان عرق کاسنی می خوردم و یک لیوان هم خاکشیر رو با آب مخلوط می کردم و می خوردم هر کی منو میدید می گفت چقدر پوستت صاف و یکدست و خوشرنگ شده
4سلام عزیزم من از سفیدآب تو حمام استفاده میکردم میزدم به پوستم ماساژ میدادم میزاشتم دو دقیقه بمونه بعدش صابون ضد جوش میزدم خیلی خوب شد پوستم همه میگفتن
به توصیه یه پزشک سنتی هم نوره زدم به پوستم تو حمام عجیب صاف و نرم شده بود
5یه لایه بردار طبیعیه
6-من از یه نفر که پوست خیلی صافی داشت پرسیدم چه کارکردی گفت من بخور بابونه میدم بعد میزارم خشک بشه روش ماست و جوش شیرین میزنم میزارم تا صبح رو صورتم بمونه
اما خودم حوصله نداشتم امتحان کنم
7-هرروز سفید ه تخم مرغ و بزن .واسه کشیدگی پوست و جلو گیره از افتادگی و چروک پوست عالیه

8-من حجامت کردم واسه جوش هام
و البته در کنارش آب درمانی + ورزش

عرق کاسنی + خاکشیر و سرکه انگبین

ماسک الوورا هروز

سرکه سیب + آبلیمو
9-روغن کرچکو با جوش شیرین قاطی کنین که خمیری شکل بشه بعد یه ذره از خمیرو بزارین رو خال روشم یه کوچولو دستمال کاغذی بزارین هر روز صبحو شب این کارو بکنین باید صبر داشته باشین به مرور رنگ خال کمرنگتر میشه
10-من روی جوشام ژل بنزوئیل پروکساید می زنم زود خشک میشن.
هربارم که میرم حمام روی بینی و چونه رو کیسه می کشم که خیلی نرم میشه و خوبه
11سفیداب مثل لایه بردار میمونه.منم حمام که میرم روی پوستم میزنم واینکه چطوری میزنم اینه که اون سفیداب که گردهست رو تو یه کاسه کوچولو بذارین و روش آب داغ حمام بریزین بذارین یه ده دقیقه بمونه بعدش دیگه راحت جدا میشه و میتونید به صورتتون بزنین.بعد هم باصابون بشورین
باران بهانه است
چــــــــــــــــــــروک ووغن کرچک واسه چروک دور چشم عالیه و مخلوط روغن زیتون و نمک هر شب بزنید ولی ادامه دار کولاک میکنه. نه روغنه کرچک جدا و روغنه زیتون و نمک جدا البته مثلا تو یه قاشق روغن زیتون ١٠ گرم نمک بزنید اونی که گفتم هفته ای یه بار باید نمک زیاد بریدی که حالت خمیری بشه و بمالی به صورتت و ماساژ بدی تا لایه برداری بشه ولی هر شب واسه چروک دور چشم تو یه قاشق روغن زیتون یه ذره نمک بریز هر شب بزن دور چشمت و ماساژ هم نده اب اناناس معجزه میکنه واسه چروک حتما امتحان کنید مخلوط ماست و نشاسته عالیه چون نشاسته مثله بوتاکس عمل میکنه خاصیته لیفت قوی ای داره گلاب واسه چروک معرکست روزی ٣ بار به صورتتون گلاب بزنید و دور چشم چروکهای ریزو میبره ولی نشورید بذارید رو صورتنون بمونه زودی خشک میشه واسه چروک دور چشم ووغن کرچک عالیه ماسک مخلوط سفیده تخم مرغ و روغن زیتون عالیه اگه هر روز استفاده بشه ماساژ دادن کلا باعث خونرسانی میشه به مرور باعث کاهش چروک میشه روزی ٣ بار با یه پنبه اغشته به گلاب کل صورت و دور چشم حتی گردنو تمیز کن گلاب برای چروکای ریز خوبه اب خیار یا حلقه های خیار واسه صورت خیلی خوبه کلی به صورت ابرسانی میکنه روغن نارگیل اگه اصل باشه یا خودت بتونی درست کنی واسه چروک حرف نداره و همچنین اب اناناس کرم ضد چروک شیر ٢ق غ سس ا ق چ خامه ا ق چ زرده تخم مرغ ا عدد اب مقطر اق غ عسل اق چ عسل رو گرم کرده سپس شیر رو اضافه میکنیم بعد بقیه مواد رو هم اضافه میکنیم بعد میزنیم به پوست نمیشوریم ولی اگه دوست داشتید بشورید بذارید حداقل ٢ ساعت رو پوستتون بمونه بقیشو هم تو ظرف دردار بذارید تو یخچال این هم واسه خطوط پیشانی *مخلوطی از سرشیر و چند قطره آب لیمو را به پیشانی بمالید و بگذارید تا پوست کاملا آن را جذب کند. سپس با آب بشویید. انجام دادن این کار به طور منظم برای ۱۵ تا ۲۰ روز در از بین بردن چین ها موثر است. *در ۲ قاشق غذاخوری ماست، نصف قاشق غذاخوری عسل، نصف قاشق غذاخوری آب لیمو و ۱ تا ۲ قاشق مرباخوری پودر ویتامین E را با هم خوب مخلوط کنید. سپس با استفاده از پنبه به آرامی روی پیشانی بمالید. ۱۰ دقیقه بعد صورت خود را بشویید. *قرار دادن برش های خیار تازه روی پوست در رفع چین و چروک مفید است. رفع چروک دور چشم و صورت گل یا گیاه قاصدک به طور طبیعی از پوست سم زدایی می کند و تصفیه کننده خون این گیاه در شادابی پوست موثر است. کیسه چای مرطوب را در یخچال قرار دهید و پس از خنک شدن در قسمت زیر چشم که چین و چروک دارد، قرار دهید. تکرار آن چین و چروک را کم خواهد کرد. آب آناناس، یکی از عالی ترین روشها برای جلوگیری از چروک است گیاه رزماری و دم اسب نیز به پوست ظاهر نرم می دهد. نصف قاشق مرباخوری عسل و برشی از سیب زمینی را به حالت پوره دربیاورید و زیر چشم بمالید و پس از ۲۰ دقیقه با آب بشویید. چین و چروک های ریز از بین می رود. خط های تیره نیز در صورت استفاده منظم طی چند هفته کم می شود. مالیدن آب آلوئه ورا نیز در از بین رفتن چین و چروک موثر است. مالیدن آب لیمو با پنبه روی چین و چروک های زیر چشم نیز بسیار مفید است. این کار را روزی ۲ بار انجام دهید ترجیحاً یک نوبت صبح پس از بیدار شدن از خواب و یک نوبت قبل از خواب. گلاب علاوه بر از بین بردن چین و چروک باعث جوان سازی پوست زیر چشم هم می شود. حداقل روزی یک بار مقداری گلاب روی پوست بمالید. مالیدن یخ،راه دیگری برای کاهش دادن چین و چروک زیر چشم است. هنگام مالیدن یخ روی چین و چروک آن را بچرخانید. روغن هسته انگور دارای خاصیت مغذی، نرم کننده و مرطوب کننده است و برای از بین بردن چین و چروک نیز مفید است. مالیدن سفیده تخم مرغ باعث سفت شدن پوست زیر چشم می شود و چین و چروک ها را کم می کند. برای به دست آوردن نتیجه مثبت، این کار را مرتب انجام دهید. روغن کرچک، یکی از بهترین مواد مرطوب کننده برای زیر چشم به حساب می آید. ابتدا دست و صورت خود را با آب بشویید و خشک کنید. انگشتان خود را آغشته به روغن کنید و زیر چشم بمالید. برای کسب بهترین نتیجه، این کار را قبل از خواب انجام دهید. تکرار این کار نه تنها چین و چروک را از بین می برد بلکه پوست را جوان و نرم می کند. در مصر قدیم، برای از بین بردن چین و چروک کنار دهان و چشم، از روغن بادام شیرین استفاده میکردنداین روغن را به آرامی، روزی ۲ بار اطراف چشم و دهان ماساژ دهید تا پوست نرم شود. استفاده از روغن نارگیل، نتیجه سریع تری می دهد که طی کمتر از یک هفته آشکار می شود. این روغن علاوه بر این که چین و چروک زیر چشم را از بین می برد، باعث نرمی پوست هم می شود. انگور برش زده را روی چین و چروک بمالید تا اسیدهای موجود در آن پوست زیر چشم را سفت کند. برای به دست آوردن نتیجه بهتر، بگذارید آب انگور به مدت ۱۵دقیقه روی پوست بماند. به اندازه کافی آب بنوشید و زیاد در معرض نور خورشید قرار نگیرید. از آن جا که چشم قسمت حساس بدن است، توصیه می شود، ابتدا مقدار کمی از مواد را روی پوست دست امتحان کنید تا از واکنش نشان ندادن آن مطمئن شوید. ویتامین E نیز تاثیر چشمگیری در از بین بردن چین و چروک دارد. آب خیار، حاوی ماده طبیعی است که علاوه بر سفت کردن، پوست زیر چشم را صاف و نرم نیز می کند.
باران بهانه است
خشــــــــــــــــکی بدن برای خشکی بدن بعد از حمام روغن زیتون روغن گل رز روغن نارگیل و گیلیسیزین و روغن بچه فیروز که درش ابیه و مقداری سرکه سیب مخلوط کنید و بعد از حموم به بدنتون بزنید پوستتون لطیف میشه این لوسیون بدنه بعد از حمام استفاده کنید مقداری گل بابونه رو بجوشونید پس از سرد شدن صاف کنید و مقداری شیر و اب لیمو ترش و گلاب اضافه کنید هر روز اینو به بدنتون بمالید عالیهه البته داخل یخچال نگه دارید یه لوسیون دیگه برای بدن موم نصف فنجان گیلیسیرین ا ق غ شیرنصف فنجان روغن بادام ا ق غ موم رو رو حرارت غیر مستقیم حل کنید بعد بقیه مراد رو بهش اضافه میکنیم بعد واسه ١٠ دقیقه رو شعله خیلی ملایم میذاریم حالا امادست استفاده کنید ماســــــــــک ویتامینه این یه ماسک ویتامینه هست ریشه شیرین بیان ٢٠گرم موز کاملا رسیده گلاب ٢٠ سی سی عسل ٢٠گرم زرده ا عدد شیرین بیان رو اسیاب میکنیم تا پودر بشه بعد همه مواد رو مخلوط میکنیم این ماسک رو به همه جای صورت حتی دور چشم هم بزنید بسی مفید است لکه هایی که بر اثر فشار دادن جوش ها به وجود می آید و باعث کنده شدن جوش یا آکنه می شود تبدیل به لکه های دائمی روی پوست می شود که به سختی از بین می رود. در این مطلب به چند درمان خانگی رفع لکه ها اشاره خواهیم کرد که خواندن آن می تواند مفید باشد. ▪ پنبه آغشته به آب لیمو به صورت خود بمالید و بگذارید خشک شود. در صورت ایجاد سوزش، آب لیمو را با کمی آب و یا گلاب رقیق کنید. استفاده از این روش هفته ای ۴ بار نتیجه قابل توجهی دارد. ▪ مایعی با پودر صندل و گلاب و ۲ تا ۴ قطره آب لیمو آماده کنید و روی صورت و گردن بمالید و بگذارید کاملا خشک شود، سپس با آب سرد بشویید. این کار را هفته ای ۲ بار تکرار کنید. ▪ با استفاده از پنبه کمی آب خیار را روی صورت بمالید. در فصل تابستان این کار را می توان به طور روزانه انجام داد تا به خنک شدن پوست و سفت شدن منافذ کمک کند. آب خیار برای شادابی پوست موثر است.
باران بهانه است
مـــــــــــــــــوها برای موها روغن زیتون روغن نارگیل روغن روزماری روغن جوجوبا روغن هسته انگور روغن کرچک عالیه چای سبز چه بخورید چه به سر بمالید خوبه مخلوط اب و نشاسته رو بمالید به مو یه کیسه بذارید رو سرتون بعد از چند ساعت بشورید سس سفید هم اگه خودتون درست کنید یه ماسک خیلی خوبی واسه موهاست خوردن تخمه کدو و سویا و سبزیجات هم خوبه موهارو خیس شونه نکنیم هو روز با انگشت فرق سر رو ماساژ بدیم بچه ها راجب این روغن مغزها بهتون بگم یعنی عالیه حتما درست کتید و استفاده کنید و لذت ببرید هر مغزی که دوست دارید بادوم پسته فندق گردو بادوم هندی و بادوم زمینی باید همشون خام باشه از هر کدوم یه ذره بگیرید اسیاب کنید و روش اب بریزید بذارید بپزه مثل فسنجون روغنش میاد رو هر وقت که روغنش اومد رو شما با یه قاشق روغنشو بردارید دوباره بذارید بجوشه شاید لازم باشه از صبح تا شب بجوشه بعد روغنشو که جمع کردید دوباره اونو هم یواش روغناشو جمع کنید که ناخالصی نمونه بذارید تو یخچال هر روز بزنید به پوستتون از بین بردن سوراخهای ریز موجود بر روی پوست صورت : مقداری آب نارنج را گرفته و معادل یک سوم حجم آب نارنج ، گلاب به آب نارنج اضافه نمائید و هر روز صورت خود را با این مایع بشوئید . خواهید دید که : سوراخهای صورتتان مسدود شده و از بین خواهد رفت . من هم موهام فره هفته ای ٢ بار مخلوط سس سفید که خودم درست میکنم رو با روغن زیتون اصل و روغن نارگیل که باز اونو خودم تهیه می کنم به موهام میزنم میذارم ٤ یا ٥ ساعت رو موهام بمونه و میرم حموم موهام بسی مرمو خوب میشه تو حموم حتما نرم کننده میزنم و بیرون از حموم روغن زیتون میزنم موهام تقویت میشه البته بعضی وقتا واسه اینکه فر موهام خیلییییی باحال بشه یه حالت دهندست میزنم که حیلی عالیههه واسه موهای سفید هم شنیدم دمکرده اسپندرو بزنی به موهات خوبه ولی خودم امتحان نکردم روغن خالص دانه انگور، ترکیبی فوق العاده موثر برای فعال سازی مجدد رشد پیاز مو است که با ماساژ دادن آن روی پوست سر می توانید به تاثیر سودمند این روغن پی ببرید. روغن کرچک نیز با تقویت گردش خون در پوست سر، مواد مغذی را به پیاز موها می رساند و در تقویت رشد موها موثر است. روغن جوجوبا که در عطاری ها موجود است نیز ماده ای موثر برای فقط رطوبت موها و مراقبت از آنها در برابر آسیب های خارجی است. به علاوه ماساژ روغن نارگیل هفته ای یک بار روی پوست سر هم ریزش مو را کنترل می کند و هم در رشد موهای جدید نقش مطلوبی دارد. یکی دیگر از موارد بسیار مفید برای رشد موها، روغن رزماری است که موجب تقویت خون رسانی به پیاز مو می شود و در عین حال خواص ضد سرطانی فوق العاده ای دارد. روغن زیتون نیز بهترین گزینه شناخته شده برای رشد موها است چون ریشه های مو را به خوبی تغذیه می کند و برای تقویت رشد تارهای مو موثر است. 1- ماسک روغن کرچک برای موهای خشک و شکننده آن‌چه لازم دارید: - یک قاشق غذاخوری روغن کرچک - یک عدد زرده تخم‌مرغ - نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون تمام مواد را مخلوط کنید و روی موهای‌تان بمالید. ابتدا از ریشه موها کار را شروع کنید و مواد را به سمت نوک موها هدایت کنید.بعد از ۱۵ دقیقه موهایتان را آبکشی کنید. ۳-ماسک تقویت‌کننده و طراوت‌بخش برای موهای خشک آن‌چه لازم دارید: - یک عدد تخم‌مرغ - یک قاشق غذاخوری سرکه - ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون تمام مواد را خوب مخلوط کرده و روی موهای‌تان بمالید. به کمک شانه‌ای مواد را از ریشه به سمت نوک موها هدایت کنید. ریشه موهای‌تان را ماساژ دهید و بگذارید ماسک به مدت ۱۵ دقیقه بماند سپس موهای‌تان را بشویید. ۶- ماسک تقویتی برای موهای نازک و شکننده آن‌چه لازم دارید: - یک قاشق غذاخوری جو پخته‌شده و له‌شده - یک قاشق چای‌خوری روغن کرچک یا روغن بادام - یک قاشق چای‌خوری شیر - یک قاشق چای‌خوری ویتامین A یا ویتامین D (می‌توانید آن‌را از کپسول یا آمپول تهیه کنید). مواد را مخلوط کنید و روی تمام موهای‌تان بمالید. بگذارید ماسک به مدت چهار ساعت بماند سپس موهای‌تان را خوب بشویید. ناخــــــــــــــــــــــــن -پنبه را اغشته به روغن زیتون کرده و بر روی ناخن هایتان بمالید این کار باعث میشود ناخن هایتان سریعتر رشد کرده و مقاومت بیشتری در برابر شکستی ویا آسیب داشته باشند. برای ناخونات روزی چند بار با روغن زیتون ماساژ بده بعد ناخوناتو روزی ابار به مدت ١٠ دقیقه بذار تو ابلیمو تاره محکم میکنه موهای زایـــــــــــــــــــــد اینها روشهای گیاهی برای از بین بردن موهای زاید صورته من حودم امتحان نکردم ولی امتحانش ضرر نداره گلم • مصرف چای نعناع دوبار در روز به مدت ۵ روز می تواند سطح همورمونهای جنسی مردانه را کاهش دهد. • مخلوط ۳۰ گرم شکررا با ۱۰میلی لیترآب لیموی تازه در ۱۵۰ میلی لیتر آب حل کنید و خوب به هم بزنید وسپس آن را بر روی صورت روی موهای زائد بمالید به بعد از ۱۵ دقیقه صورت را با آب سرد بشویید و بعد به آرامی مالش دهید این کار را روزی یکبار در هفته انجام دهید. • یکی دیگر از راههای درمانی که به کاهش رشد مو رازئد کمک می کند ریختن ۱۰ میلی لیتر آب لیمو تازه در ۴۰ میلی لیتر عسل و بعد از آماده شدن این را با پنبه و بر روی قسمت دارای موهای زاید مالیده و پس از ۱۵ دقیقه محل را بشویید این عمل رادوبار در هفته برای مدت دو هفته انجام دهید. نسخه گیاهی جناب آقای تورج زرگر کارشناس داروهای گیاهی در برنامه خانه مهر برای از بین بردن موهای زائد صورت روغن رازیانه برای موهای زائد صورت مواد لازم : پودر تخم رازیانه 1 قاشق غذاخوری روغن مایع خوراکی 1 استکان ( مثل روغن زیتون ، آفتابگردان ، کنجد ( که این روغن بهتر از بقیه است) و روغن ذرت) طرز تهیه : تخم پودر رازیانه را به همراه 1 استکان روغن مایع خوراکی در یک شیشه در بسته بریزید ، خوب تکان دهید ( به مدت 10 دقیقه ) و بعد در دمای محیط البته در جای تاریک به مدت یک هفته بماند در طی این یک هفته هر روز 2 الی 3 بار این مایع تکان داده شود . بعد از طی شدن یک هفته این مایع از طریق یک پارچه توری نازک صاف شود . شما در نهایت یک روغن سبز خوشرنگ خواهید داشت که باید این روغن را در ظرف درب دار شیشه ای در یخچال نگهداری کنید . (مدت زمان ماندگاری هم خیلی طولانی است.) موارد استفاده: برای از بین بردن موهای زائد صورت می توان استفاده کرد البته به غیر از ناحیه دور چشم که باید حتماً در این خصوص دقت شود . طریقه مصرف روغن رازیانه : یک شب درمیان موهای زائد را از ریشه درآورده و روغن را روی آن بمالید وتا 3 ساعت صبر کنید سپس صورت را بشوئید . مدت زمان مصرف : 3 تا 6 ماه عوارض : ممکن است رنگ پوست صورت را مهتابی کند که با قطع مصرف برطرف می گردد . برای از بین بردن موهای زائد بقیه جاهای بدن هم می شود استفاده کرد در طول شبانه روز دو بار در محل مورد نظر ماساژ داده شود البته به صورت دورانی . گرفتن روغن نارگیل اول چرخش کن یا تو مخلوط کن بریز به صورتی که کاملا که بشه خوب فسنجون که پختی؟ دیدی که بعد از مدتی روغن گردو چه طوری میاد روی غذا این هم همینه روش کمی اب بریز بذار نم نم بپزه روغنش میاد بالا بعر از مثلا نیم ساعت یه تبکه کوچیک یخ بنداز که شوک حرارتی بشه روغن زیاد پس بده بهد خیلی اروم روغنشو از روش جدا کن بعد دولاره بزار بپزه تا زمانی که دیگه روغن پس نده بعد بزار تو یخچال ازش استفاده کن و لذت ببر عزیزم
باران بهانه است
یه کاری کردم پوستم روز به روز داره بهتر می شه ... شما هم انجام بدی نگارش در تاریخ پنجشنبه هفتم آذر ۱۳۹۲ توسط *پریناز* وقتی می رم حموم صورتم رو با ختمی می شورم ( گیاه ختمی به صورت پودر شده /از دارو گیاهی بخرید که مطمئن باشه ) بعدشم صورتم رو با روغن زیتون بی بو چرب می کنم . پوستم عالیییی داره می شه . ختمی هم جوش و جای جوش رو از بین می بره هم اینکه یه لایه بردار خفیف برای پوست به حساب میاد. راستش روغن زیتونی هم که می زنم خوراکی هست و تارخ مصرفش دو سه ماهی می شه که تموم شده ولی برای پوستم عالیهههههه . از هر کرمی برای پوستم بهتره .چربی روغن زیتون کاملا جذب پوست می شه و بسییییییییار لطیف می کنه پوست رو .
باران بهانه است
نواع ماسک مو:: -واسه نرم شدن مو قبل از حموم روغن زیتون و روغن نارگیل قاطی کن بزن به موهات ماساژ بده یه نایلون یکش رو سرت نیم ساعت موند بشور تو حموم برای براق شدن مو زدن سرکه سیب در هفته یع بار و یه بار ماالشعیر بع شامپو بزن و فقط اب کشی کن برای ضخیم شدن مو: قره قرووووت با اب جوش قاطی میکنم تو بطری نوشابه میریزم سرشو سوراخ میکنم بعد اط شامپو میزنم برای ریزش مو و رویش مجدد اب شنبلیله عالی نخود خیس کنید بعد بکوبید با زرده تخم مرغ قاطی کنین با کمی روغن زیتون برا رویش مو خوبه برای شوره:ماساژ روزانه پوست سررا با حرکت چرخشی انگشتان دست خود بصورت روزانه انجام دهید، با این کار گردش خون در موهای شما افزایش می یابد که به افزایش طول موکمک می کند. همچنین حنا دارای آنتی بیوتیک است که در از بین بردن شوره سر موثر است. شما می توانید یک قاشق آب لیمو یا سرکه به آن اضافه کنید. اگر شوره سر تان ازبین نمی رود، باید با یک پزشک مشورت کنید، ودرنهایت نسخه آخربرای از بین بردن شوره سر،سیراست. سیربهترین درمان برای شوره سر است، به این ترتیب که سیررا خرد کرده، سپس آن را با الکل سفید در یک بطری بسته قرار داده، بگذارید به مدت ده روزبماند سپس آن را صاف کنید، ودوباردرروز برای ماساژ پوست سر خود ازآن استفاده کنیدa برای کسایی که ریزش مو دارن ومیخان موهاشونو تقویت کنن:1عددزرده تخم مرغ رو به همراه 2 ق غ روغن زیتون مخلوط کنید واز ریشه تانوک موهاتون بمالید بعد 30 مین با اب سرد بشورید جون با اب داغ تخم مرغ رو سر میبنده هفته ای یک بار این کار رو انجام بدین .اب جعفری هم به ریشه موهاتون بزنید عااااالیه.هفته ای 2 بار یه ساعت قبل حمام کردن موهارو با مخلوط مساوی از روغن های زیتون نارکیل و بادام تلخ ماساز بدین بزارین یه ساعت بمونه بعد حمام کنید بعداز حمام موهاتونو باکریستال براق کنید کپسول زینک + هم خوبه برای ریزش مو بهترین روش های طبیعی برای صاف کردن موها در منزل شیر : یک سوم فنجان شیر را همراه با یک سوم فنجان آب مخلوط کنید و با اسپری به روی موهای خود بپاشید ، شیر باعث صاف شدن موهایتان می شود ، شما می توانید پس از یک ساعت موهایتان را با شامپو بشویید. شیر و عسل : اگر مخلوطی از شیر و عسل را به روی موهایتان اسپری کنید ، شیر که باعث صاف شدن موهایتان می شود ، عسل نیز باعث رفع خشکی و آسیب دیدگی موهایتان می شود و پس از یک ساعت موهایتان را با شامپوبشویید. گل سر شوی : این گل که درعطاری ها و داروخانه ها یافت می شود نوعی ماده ی گیاهی است که باید مقداری از آن را در آب حل کنید و در حمام روی موهای خود بریزید وپس از چند دقیقه فقط موهایتان را آب بکشید، می توانید قبل از استفاده از گل سرشوی موهایتان را شامپو کنید . تخم مرغ و روغن زیتون : دو عدد تخم مرغ را با دو قاشق چای خوری روغن زیتون مخلوط کنید و به موهای خود بمالید ، این کار باعث صاف شدن و تغذیه ی موها یتان می شود و موها را پس از خشک شدن مواد با شامپو بشویید. بهترین آب نارگیل و لیمو ترش : مغز نارگیل را رنده کنید و مواد رنده شده را محکم بفشارید تا عصاره ی آن خارج شود سپس آب ، برشی از لیمو ترش تازه را به آن اضافه کنید و این مخلوط را هفته ای ۳ مرتبه به موهایتان بمالید و ماساژ دهید این کار باعث صاف و نرم شدن موهایتان می شود. روغن نارگیل داغ : روغن نارگیل را تا حدی حرارت دهید که نجوشد ، سپس آن را به روی موها و پوست سر خود بمالید و سرتان را با حوله ای به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بپوشانید سپس اجازه دهید موهایتان به طور طبیعی خشک شوند.این کار باعث صاف شدن موهایتان می شوند . ………………… ماسک صورت:: واسه چروک:منم نشاسته و ماست میزنم پوستو میکشه بالا. نشاسته نصف ق و ماست یک ق -ماشاژ باروغن زیتون و روغن بادام تلخ -ماسک موز:یک چهارم موز را در مقداری آب بخیسانید تا حالت خامه ای پیدا کند. سپس آنرا روی صورت خود بمالید و بگذارید به مدت 15 الی 20 دقیقه روی صورتتان بماند. بعد از این مدت می توانید صورت خود را با آب گرم بشورید. بلافاصله بعد از شستشو کمی آب سرد به صورت خود بزنید و صورت خود را خشک کنید. ماسک برای پوست چرب : ماسک از زاج سفید و سفیده تخم مرغ : سفیده تخم مرغ را بهم بزنید و یک قاشق چای خوری زاج را (که در عطاری ها فروخته می شود )به آن اضافه کنید و در نیم استکان آب حل نمایید . پارچه نرمی را در این محلول تر کنید و بمدت 10 تا 16 دقیقه بر روی پوست نگه دارید . ماسک سفیده و لیمو : سفیده را هم بزنید تا کف کند ،در وقت هم زدن مقدار یک قاشق چای خوری آب لیمو را قطره قطره به آن بیفزائید ،این ماسک برای پوستهای نا هموار و پر لک و چرک استفاده می شود . اگر پوست خشک یا نرمال باشد باید حتما قبل از استفاده از ماسک با کرم یا روغن زیتون چرب شود . انواع ماسک انار ماسک انار انتخاب مناسبی برای پوست‌های چرب است زیرا انار دارای خاصیت سفیدکنندگی است و برای درمان آکنه‌ها بسیار مفید است. هسته این میوه نیز در تهیه لایه‌بردارهای طبیعی استفاده می‌شود. همچنین استفاده از آب انار در شب، با زدودن آلودگی‌های پوست، به‌خصوص پوست‌های چرب موجب پاکیزگی، روشنی و تقویت آن می‌شود. ماسک خانگی مناسب پوست‌های چرب پوست انار را به خوبی ریز ریز کنید. یک قاشق غذاخوری آب انار و یک سفیده تخم‌مرغ را به آن اضافه کنید. مواد را به خوبی مخلوط کنید و به مدت 15 دقیقه روی صورتتان قرار دهید و در پایان با آب سرد آبکشی کنید. ماسک شوینده و لایه‌بردار دانه انار هسته دانه‌های انار را خشک و آسیاب کنید؛ دقت کنید این کار را تا حدی انجام دهید که به صورت آرد در نیاید. سپس یک قاشق غذاخوری هسته آسیاب شده را با نصف قاشق چایخوری نمک ساییده شده و دو قاشق غذاخوری ژل یا فوم شست‌و‌شوی صورت خوب مخلوط کنید. در انتها مواد را به مدت دو دقیقه به آرامی روی صورت ماساژ دهید و با آب سرد بشویید. ماسک از گل همیشه بهار : یک قاشق چای خوری محلول الکلی گل همیشه بهار را با نیم قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید پارچه نرم را در این محلول تر نمایید و بمدت 10 تا 15 دقیقه بر روی پوست بگذارید . ماسک هویج : هویج را رنده کنید و روی پوست بگذارید . آب هویج برای پوست های چرب ،جوش دار و رنگ پریده مفید است . ماسک گوجه فرنگی : گوجه فرنگی را رنده کنید یا قاچ قاچ ببرید و بر روی پوست قرار دهید .غده ترشحی را باریک و پوست را خوشرنگ می کند . ماسک هویج و سفیده تخم مرغ : آب هویج را با سفیده تخم مرغ تا وقت کف کردن هم بزنید اگر محلول رقیق است به آن آرد اضافه کنید تا به غلظت خامه برسد . ماسک زرد آلو : زرد آلو را له کنید ،پوست آن را بگیرید و به نسبت یک به یک با ماست مخلوط کنید . ماسک کلم : برگهای کلم را از چرخ گوشت بگذرانید و با سفیده تخم مرغ خوب مخلوط کنید . ماسک انگور : چند حبه انگور را بکنید و با آب آن صورت را مالش دهید و بعد از 15 تا 20 دقیقه با آب سرد صورت را بشوئید . واسه منافذ باز هم گوجه و ابلیمو میزارم ....گوجه نصفی رنده کنین دو قطره ابلیمو واسه سر سیاه هم بخور میدم اسکراپ میزارم یا سفیداب بعد میشورم واسه بدنم حناو ماست و ابلیمو قاطی میکنم میزارم ده مین... حنا نصف ق و ماست یک ق واسه دستمام گلیسیرین و ابلیمو واسه لبم بوم اب هیدرودرم واسه موهام دم کرده سبوس برنج راسسسسسسسسسسسسسستی ماسک میزارین قبلش صورتتون تمیز باشه من از ژل شستشوی هیدرودرم استفاده میکنم بعد از ماسک فقط با اب خالی بشورید و بعدش یه عالمه اب یخخخخخخخخخخخخ واسه براق شدن مو سرکه سیب خوبه ه معجون هم با گردو بادوم و پسته و عسل درست می کنم با کمی یخ میکس میکنم در هفته سه بار میخورم واسه کم خووونی فقر اهن عالی مخصوصا واسه اونا که زیر چشماشون براثر کم خونی سیاهه عالی وحتما موهاتون با اب سرد بار اخر تو حموم اب کشی کنید واسه پوست خشکش کپسول ویتامین e که داروخانه ها دارن بگیره روغن داخلشو بزنه رو صورتش خوب بود و ولی مخلوط اب نارنج و سرکه سیب اگه مرتب هر روز بزنی خوبه و هرشب گلاب بزنی برای جای جوش عالی من امتحاااان کردم فقط مداوم باید زد :مخلوطی از آب غوره +آب نارنج +سرکه سیب را روزی 2 الی 3 بار به محل بمالید این لکه ها به مرور خوووووووووب میشن یه محلول طبیعی ضد جوش که حرف نداره: اب پرتغال 5 ق غ و اب لیمو ترش 5 غ ق و اب خیار 3 ق غ و مقداری گلاب قاطی کنین داخل یخچال بزارید روزی یه بار به مدت 20 مین بزنید و به صورت دورانی و اروم ماساژ بدین تاثیر آب پیاز در از بین بردن لک و جوش پوست لکه های قهوه ای که بر اثر تابش آفتاب پس از سی سالگی روی پوست پدیدار می شوند، با استفاده از آب پیاز به مرور زمان کم رنگ می شوند و از بین می روند. تاثیر آب پیاز در از بین بردن لک و جوش پوست : حداقل روزی دوبار لکه های قهوه ای را به آب پیاز آغشته کنند. در صورت لزوم بعد از شستن پوست مقداری کرم گیاهی روی پوست مالیده شود . البته پوستهای چرب معمولا نیاز به کرم ندارند. همچنین شیره پیاز خام به علت داشتن مقدار قابل توجهی ویتامین c در طراوت ، تقویت ، رفع وجلوگیری از چین و چروک می تواند نقش پایه ای و اساسی داشته باشد . جهت تهیه و استفاده از آب پیاز یک عدد پیاز را رنده نمایید و از پارچه تمیز عبور داده و شیره تهیه شده را توسط تکه ای پنبه روی پوست بمالید و حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه که البته این زمان به مقدار تحمل هر شخص قابل تغییر است. مخلوط ماست و پودر رازیانه که یک لایه بردار قوی است بسیار موثر است. واسه تقویت مژه هام روغن فندق ریختم تو ریملم که تموم شده شستمش تمیز هر وقت جلو اینه میرم میزنم عالی شدن مژه هام برای پوست کدر: زدن هرشب گلاب -اب جعفری سدر و ماست خوبه من واسه لبم مرطوب کننده لب هیدرودرم میزنم چروک زیر چشم:یک عدد سفیده تخم مرغ را با جنگال خوب بزنید. زمانی که کف کرد چند قطره روغن زیتون به آن اضافه کنید. دور چشم بمالید و زمانی که خشک شد به آرامی بشویید. واسه لک هفته ای 2بار اب بیاز به صورت بزنید بجه ها من جند شبه به جای خمیر دندون از نمک دریایی استفاده میکنم عالی بود ماسک معجزه گر: - 3 عدد قرص آسپرین - 1 قاشق غذا خوری آب - یک قاشق چایخوری عسل اول قرصها رو با یک قاشق آب حل کرده و سپس عسل اضافه می کنیم بعد با برس روی صورت و گردن کشیده و با دست ماساژ میدهم و بعد از 20دقیقه میشوریم بهترین زمان ماسک گذاشتن بعد از ظهر.....صورتتو بایک شوینده ملایم بشور حتما.... ماسک برای روشن شدن پوست:کمی آب خیار و آب گل سرخ را با هم مخلوط کنید و در قالب یخ بریزید تا منجمد شده و شبیه یخ شود، می‌توانید از آن به عنوان ماسک جامدی بر روی صورت خود استفاده کنید. این ماسک به کاهش چین و چروک صورتتان کمک می‌کند و به طور طبیعی منجر به روشن‌تر شدن پوست می‌شود. ماسک برای روشن شدن بوست امااستفاده مداوم باعث روشنی میشه 1ق م بودرجوانه کندم+1ق م ماست کم جرب به مدت 20 مین رو بوست بمونه خشک که شد با اب سرد بشورید و حسابی باکرم مرطوب کنید اکه هر روز استفاده کنید نتیجه میکیرید مالیدن شربت مولتی ویتامین سانستول شستن و بعدش یه ضدآفتاب حسابی آب‌رسانی با ماسک عسل :دو قاشق غذاخوری عسل طبیعی را با سه قاشق غذاخوری روغن بادام روی حرارت اندک، خوب مخلوط کنید. سپس این ترکیب را از روی حرارت برداشته و 10 قطره از اسانس گیاه دارویی بابونه را به این ترکیب اضافه کرده و آن‌ را آرام هم بزنید تا سرد شود. آن‌را روی پوست صورتتان ماسک کنید و اجازه دهید به مدت 20 تا 30 دقیقه روی پوستتان بماند. گلاب مرطوب‌ کننده پوست‌های حساس:برای آب‌رسانی به پوست‌های حساس بهترین روش استفاده از ماسک گیاهی تهیه شده از گلاب است.نصف لیوان گلاب را با دو قاشق غذاخوری گلیسیرین ترکیب کنید. آن‌ها را درون یک شیشه تمیز و دودی رنگ بریزید و پس از بستن در ظرف، آن را به خوبی تکان دهید.روی دستمالی تمیز و نخی اسپری کنید و آن را به مدت نیم ساعت روی صورت خود بیندازید.(مرتب اسپری کنید تا مرطوب بماند) حمام درمانی و آب‌رسانی پوست :حمام کردن با عصاره یا اسانس گیاهان دارویی مانند عصاره گل رز، عصاره اسطوخودوس، عصاره بادام شیرین، عصاره گل پامچال و عصاره لیمو یا روغن آووکادوست. برای این منظور کافی است هفته‌ای یک‌بار یکی از این عصاره‌ها را درون آب وان حمام ریخته و برای مدت 30 دقیقه درون وان دراز بکشید. جوان‌سازی پوست با بخور گیاهی: بخور گیاهان دارویی از قبیل آویشن، اسطوخودوس، رازیانه، رزماری، نعناع کوهی، بومادران و گزنه روزنه های پوستی را برای دریافت دارو باز می کنند سس سفید قوی‌ ترین مرطوب‌ کننده قوی:نصف قاشق غذاخوری سس سفید یا مایونز را با یک قاشق غذاخوری ماست پرچرب خوب مخلوط کنید. سپس یک زرده تخم‌مرغ و یک قاشق چای‌خوری عسل را به آن اضافه کرده و این ترکیب را به خوبی هم بزنید تا یک‌دست شود. پس از آماده شدن این ماسک آن‌ را به مدت 20 دقیقه روی پوستتان و گردن ماسک کنیدو به کمک آب نیمه ولرم بشویید. درمان خشکی پوست با میوه :میوه هلو را رنده کرده و آن را با یک قاشق ماست پرچرب مخلوط کنید و روی صورتتان به مدت 20 تا 30 دقیقه ماسک کنید. علاوه بر این، می‌توانید به جای ترکیب هلوی رنده شده با ماست آن را با یک نصف قاشق غذاخوری عسل طبیعی ترکیب کرده و روی صورتتان به مدت 20 دقیقه ماسک کنید. ماسک برای پوست خشک: یک زرده تخم مرغ را با چند قطره سرکه سیب و چند قطره روغن بادام یا زیتون یا آفتابگردان مخلوط کنید و به مدت بیست دقیقه روی پوست قرار دهید. سپس آن را به وسیله ی آب یا پنبه آغشته به گلاب از سطح پوست پاک کنید. افزایش مقاومت پوست در برابر سرما :خرمالوی له‌شده را با یک تا دو قاشق روغن زیتون مخلوط کنید و آن را به صورت خمیری نرم آماده کنید. بهتر است این ماسک را به مدت 30 دقیقه روی پوستتان نگه دارید و سپس آن را با آب ولرم بشویید خیار و حفظ نرمی پوست "یک خیار تازه را پوست کنده و مغز آن را به صورت حلقه‌های باریک درآورید، سپس یک کاسه کوچک را از شیر پرچرب پر کنید و حلقه‌های باریک خیار را به مدت 10 دقیقه درون شیر خیس کنید. سپس این حلقه را روی صورتتان بگذارید و اجازه دهید به مدت 20 دقیقه روی صورتتان بماند. پس از اتمام این مرحله، شیری را که حلقه‌های خیار درون آن بوده با کمک پنبه روی صورت خود مالیده و اجازه دهید برای 10 دقیقه روی صورتتان بماند. ازحموم که میخاین بیای بیرون10مشت اب یخ بریزین رو صورتتون بزارید خودش خشک شه واسه ابرسانی و بستن منافذ خوبه من امتحان کردم نتیجه گرفتم من هر وقت میرم حموم با سفیداب پوست صورتمو (تودستت پودر کن بعدبه صورت دورانی بادستت ماساژ بده پوستای مردت میریزه بعدش لیف بزن)،پاکسازی میکنم هفته ای 2 بارهم بخور بابونه میدم پوستم همیشه شادابه ماسک برای درخشندکی بوست صورت اسفناج 2ق غ که خوب له شده باشه با1ق غ روغن زیتون 20 مین رو صورت بمونه بعد بشورید بعدازشستشو به خاطر روغن زیتون صورت جرب میشه اما بعد جذب بوست میشه.هر ماسکی که میزارید حتما بااب سرد بشورید هرشب بجای مرطوب کننده گلاب میزنم به صورتم پوستم خیلی روشن ترشده....منافذش هم خیلی کمترشده... اب انگور واسه شفافیت پوست خیلی خوبه .ابش بمالیم رو پوست واسه 20مین زیاد ابلیمو به صورتتون نزنید بوستو حساس وخشک میکنه برای بستن منافذ پوست:بعد بخور ماسک خیار باماست بزن به پوستت..بعدش با یخ صورتتو ماساژبده...یااینکه با آب یخ صورتتو بشور گوجه هم باعث بسته شدم منافذ میشه.... خب دستور یه ماسک جدید:حنای بی رنک 1ق م +ماست1ق م‏+2قطره کلاب‏=این ماسک برای برطرف کردن لک جای جوش عالیه به شرط اینکه تو بخار حموم باشید که خوب جذب بشه.20 مین بمونه بعد بشورید برای لطافت پوست، یک قاشق غذاخوری جوانه آسیاب شده گندم را با یک عدد زرده تخم مرغ بخوبی مخلوط کنید تا حالتی خمیرشکل به دست آید. این ماسک را نیم ساعت روی پوست قرار دهید. در این مدت باید به هیچ عنوان عضلات صورت را تکان ندهید. سپس صورت را پاک کرده و با آب ولرم بشویید. ماسک جوانه گندم علاوه بر لایه برداری پوست و پیلینگ، ماسک شاداب کننده پوست است. جوانه گندم را در ظرفی ریخته، آن را آسیاب و کاملا خرد کنید. مقداری شیر را به آرامی اضافه کنید تا قوام خمیری شکلی پیدا کند. پوست را بشویید و پس از بخور دادن پوست، ماسک آماده شده را با حرکات دورانی و از پایین به بالا روی پوست بمالید و با حرکات چرخشی و دورانی ماساژ دهید و پس از ۱۰ دقیقه صورت را با آب بشویید. برای سفت کردن پوست و رفع چروک آن، از جوانه گندم همراه گل همیشه بهار و آووکادو استفاده کنید. یک قاشق پودر جوانه گندم را با مقداری عرق گل همیشه بهار مخلوط کنید تا خمیری یکدست به دست آید سپس عسل را به آن اضافه کنید و به مدت نیم ساعت روی پوست تمیز قرار دهید و سپس با آب ملایم بشویید. ابتدا چهار قاشق غذاخوری جوانه گندم تازه را کاملا له کنید، نصف میوه آووکادو را نیز رنده کرده و با جوانه گندم مخلوط و سپس سه قاشق غذاخوری آرد و یک عدد سفیده تخم مرغ را نیز اضافه کرده و با شیر مخلوط کنید. مایع به دست آمده را روی پوست کاملا تمیز قرار دهید و بعد از ۲۰ دقیقه آن را با آب ولرم بشویید. برای شفافیت و طراوت پوست، ماسک جوانه گندم و ماست نیز موثر است. یک قاشق پودر جوانه گندم را با مقداری ماست تازه (اگر پوست چرب دارید، از ماست کم چرب استفاده کنید) مخلوط کرده و روی صورت بمالید. بعد از ۲۰ دقیقه پوست را با آب ولرم پاک کنید. پاک کردن لک های روشن:دو قاشق جوانه گندم را با مخلوط کن آسیاب کنید و سپس آن را با دو قاشق غذاخوری عسل ترکیب کرده و خمیری تهیه کنید به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه روی پوست بماند سپس این ماسک را از صورت خود برداشته و آن را بشویید. من برنامه رسیدکی به بوستم اینطوریه :هرروز20 مین ماسک ماست و جوانه هفته ای 2 بار بخور بابونه وکلاب هفته 1بار سفیده تخم مرغ+ابلیمو هفته ای 2بار ماسک ماست و حنا هر روز هم ماساز با یخ ماسک آرد برنج و آب گذاشتم روصورتم وقتی پاکش کردم اینجوری شدم خیلی خوب بود....پوستمو روشن و تمیز کرده بود....مثل اسکراب میمونه ....وقتی دارین میشورین میتونیین خیلی اروم به صورت دورانی پاکش کنین....
باران بهانه است
نکاتی درباره نظافت آشپزخانه کمتر کسی است که از تمیز کردن آشپزخانه خوشش بیاید. اما از آنجایی که آشپزخانه یکی از مهم ترین قسمت های خانه به شمار می رود، تمیز نگاه داشتن آن بسیار مهم و البته دشوار است. اما اگر می خواهید همیشه آشپزخانه تمیز و مرتبی داشته باشید، نکات زیر به شما کمک خواهد کرد. نکات کلی ۱ خوراکی های غیرقابل مصرف و فاسد آشپزخانه و یخچال را دور بریزید. ۲ اگر به جای دستمال کاغذی حوله ای، از اسفنج برای نظافت استفاده می کنید، حتما برای هر کاری، یک اسفنج مخصوص به آن داشته باشید. وقتی کارتان تمام شد، آنها را در ماشین لباسشویی بشویید تا تمیز شوند. ۳ از مواد شوینده ملایم استفاده کنید و حتما دستکش دست تان کنید. لازم به ذکر است که جوش شیرین، ماده شوینده بسیار مناسبی است. ۴ تمیز کردن اجاق گاز: یکی از بهترین روش های تمیز نگه داشتن اجاق گاز این است که موادی را که روی آن می ریزد، بلافاصله با دستمال پاک کنید. در غیر این صورت این مواد روی گاز خشک می شوند و مجبور خواهید بود آنها را بتراشید که مستلزم زحمت زیادی است. اجاق گازهای شیشه ای را باید با آب و اسفنج یا با دستمال مرطوب تمیز کنید. استفاده از پاک کننده های زبر و ساینده باعث خط افتادن روی شیشه می شود. اجاق گازهای برقی را باید با اسفنج مرطوب پاک کنید. دنده ها و قسمت های فلزی را هم می توانید با اسفنج یا دستمال کاغذی تمیز کنید. ۵ تمیز کردن فر: بیشتر فرها دارای سیستم شست وشوی خودکار هستند. به این ترتیب تمیز کردن آنها راحت تر است، کافی است میله ها و طبقات فلزی داخل آن را بیرون بیاورید و سیستم شست وشوی خودکار را به کار بیندازید. طبقات آن را هم می توانید به مدت یکی دو ساعت در آب و مایع شوینده خیس کنید تا تمیز شوند. بعد از اتمام کار سیستم شست وشوی خودکار، با یک دستمال مرطوب داخل فر را پاک کنید. ۶ نظافت یخچال: تمیز کردن یخچال کار سختی است و بسیار وقت می برد. اما اگر مواد غذایی تاریخ گذشته یا فاسد را در یخچال تان جمع نکنید، تمیز کردن آن راحت تر و سریع تر خواهد بود. برای نظافت به روش زیر عمل کنید: ابتدا یخچال را کاملا خالی کنید و همه مواد غذایی داخل آن را بیرون بیاورید. یک چهارم پیمانه جوش شیرین را در حدود یک لیتر آب حل کنید. با این محلول و با استفاده از یک دستمال دیواره ها و طبقات یخچال را پاک کنید و سپس با یک حوله تمیز خشک کنید. حداقل سالی یک بار سیم پیچ های پشت یخچال را با جارو برقی تمیز کنید. ۷ اگر غذا در ماهی تابه یا قابلمه سوخته و به آن چسبیده است، یکی دو پیمانه آب و کمی مایع ظرفشویی در آن بریزید و روی گاز بجوشانید. پس از خنک شدن، غذای سوخته به راحتی کنده می شود و می توانید قابلمه تان را تمیز کنید. ۸ برای تمیز کردن مایکروویو، در یک کاسه شیشه ای دو پیمانه آب و دو قاشق غذاخوری سرکه بریزید و آن را به مدت سه دقیقه در مایکروویو با دمای بالا قرار دهید. پس از خنک شدن، داخل مایکروویو را با دستمال تمیز پاک کنید. ۹ برای از بین بردن بوی ناخوشایند دستگاه زباله خرد کن، یکی دو برش لیمو درون آن بگذارید و آن را به کار بیندازید. ۱۰ برای شستن چاقوهای آشپزخانه، هرگز از ماشین ظرفشویی استفاده نکنید و حتما آنها را با دست بشویید. ۱۱ سینک آشپزخانه را با مخلوطی از یک دوم پیمانه جوش شیرین و یک دوم پیمانه سرکه سفید تمیز کنید. بگذارید این مخلوط پنج دقیقه درون سینک بماند. سپس یک ظرف آب جوش را با فشار درون سینک بریزید تا کاملا شسته شود. این کار نه تنها بوهای نامطبوع را از بین می برد، بلکه باعث می شود لوله ها و مجرای آب باز شوند.
باران بهانه است
🔰 درمان #کبدچرب ✍اگرکبدشماچرب است کافیست هرروز صبح ناشتااین معجون رامیل کنید ✍مواد لازم 👈نصف لیوان آب سیب 👈نصف لیوان آب کرفس 👈نصف لیموترش تازه رامخلوط ونوش جان کنید
باران بهانه است
چه طوری شوره سر و از بین ببریم🤔 کاری نداره 👇 2 ق غ آب لیموی خالص و طبیعی را روی پوست سرتان ماساژ دهید. این درمان روزانه به کاهش شوره سر کمک می کند.
باران بهانه است
🔮برای رشد موها ژل (ماده لزج) گیاه آلوئه ورا را بر روی قسمت های کم مو یا فاقد مو بمالید برای جلوگیری از موخوره، آن را به انتهای موها بمالید.
باران بهانه است
🍌🍇🍐🍊🍎🍌🍉🍏🍇🍋🍐🍓 🔘✍ قرار دادن چند قطعه #سیـر روے جـوش صورت تاثیر شگفت انگیزی در نابودے سریـع آنها می‌گـذارد
باران بهانه است