2777
2789
عنوان

النگوی بدل بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9297 بازدید | 31 پست

ی بدلاییی هس باقالب طلامیسازن واقعارنگ نمیدن رنگاشون سفیدوزردبیشترقاطیه گلم دائم دستت باشه نمیدونم ولی یکی ازدوستای نزدیکم میگه تادوروزم دستم نگه داشتم وموردی نبوده اون طلازیادداشته فروخته نمیخوادکسی بدونه فروخته گفته عوص کردم طلاهام چون تومجلسادورش بوده اینارم مجلس تامجلس میپوشه بسیارراضیه وهیچ کس جزخواهرش ومن نمیدونیم طلا نیس چ بساکه همه عاشق النگوهاش شدن مونمیزنه باطلا وهمش میگن چ قشنگه چن پات دراومده چقدچشارودستشه همه مجلسابخرعزیزم خوبشوبخرصرفاخوبش گرون نیس برای جاهایی واقعانیازه بخر 

دوستِ عزیزتاتوانی درجهان یکرنگ باش قالی ازصدرنگ بودن زیرپاافتاده...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بگم مخالفم یا بسه😁 البته خودم النگو طلا ندارما یه دستبند استیل دارم😯

من خودمم مخلفم شما هم بگو که دیگه نخره😂

تیکر تولد یکسالگی گل پسرمه خدایا هزار بار شکرت که فندقمو سالم گذاشتی بغلم در تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ به چیزی که می خواستم رسیدم خدایا شکرت

عزیزم نمیدونم دقیق خودم نداشتم تابحال ولی شنیدم بدلهایی ک رنگشون اصلا نمیره .. جایی ک میخای بگیری حتما بگو ابکاری طلا میخام و استفاده مداوم 

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫

ب نظرم نقره بخر

من خودم ی سرویس نقره خریدم

بهم فاکتورم داد

گفت هروقت خواستی بفروشی با فاکتور بیا پیش خودم خودم ازت برمیدارم

ولی بدل نه

بدلم خریدم مارک عالی

ولی نهایت ۲ ماه خوب بوده

الان نقره گرمی ۷ تومنه

ب من گفت النگو از ۷۰ تومن داریم تا ۲۰۰ تومن

اره نقره ی خوب من دیدم این خانوم گفتن النگو ۴۵ تومن نقره ای و گفتم ک یکم ناخالصی داره و سیاهه

آره عزیزم.من ۴ سال پیش یه تک پوش نفره خریدم شد ۱۵۰ تومن .ولی سنگینه با گرمی ۸ تومن داد😒