2777
2789
عنوان

چرا تو نی نی سایت همه کتک خورن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 89 پست

دقیقن بخاطر همینه ک نی نی سایت اومدن کار درستیه

به ما یاد می ده که ما مرکز عالم نیستیم

متاسفانه یک عده در قشر متوسط خیال می کنن ک تمو شد، ایران دیگه گل و بلبله

درحالیکه واقعیت جامعه ما یک بخش عمده ایش این شکلیه. این ک ما نمی بینیم یا در اطراف ما نیست ب این معنا نیست ک وجود نداره. هست و اتفاقن خیلیم زیاده

ترک آرزو کردم... رنجِ هستی آسان شد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه به پوست شوهرشون برسن این مشکلات پیش نمیاد

و عینک افتابی دو ملیونی بخرن😕🤭

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 
جالبتر اونان ک میگن تقصیر خودم بود یا کساییکه میگن چون دوست داره میزنتت

دقیقا

یا اونایی که میگن چکار کردی مگه که زدنت!!!!😐😐😐😐😐😐😐

چند روز پیش یکی تو یه تاپیکی میگفت من هر چی بگه میگم چشم آب بدون اجازه نمیخورم دیگه خوبه با من کتک نمیزنه😑😑😑😑😑😑😑

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
جالبتر اونان ک میگن تقصیر خودم بود یا کساییکه میگن چون دوست داره میزنتت

یا اونایی ک میگن چیکار کردی ک کتک خوردی

ی بار ی خانم باردار کتک خورده بود ی نفر نوشته بود چیکار کردی ک زدت 90نفر هم لایکش کرده بودن :|||

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

اره اینجور چیزا خیلی زیاده 

و قسمت وحشناکش اینه ک کتکو عادی میدونن دیگه 

مثلا خواهر من میخواد جدا شه از شوهرش دست بزن داره همه میگن ک خب حالا همه زنا کتک میخورن نباید جدا شن ک 

در حالی ک کتک زدن اخرین خط قرمزیه ک میشه ازش رد شد 

دقیقا یا اونایی که میگن چکار کردی مگه که زدنت!!!!😐😐😐😐😐😐😐 چند روز پیش یکی تو یه تاپیکی میگفت ...

👌

فرهنگ ایران ب فنارفته 

تازه اینا میخوان دخترای اینده رو تربیت کنن

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁

این دو سه روز خیلی تعدادشون زیاد شده.

نمیدونم تاپیکاشون حقیقت داره یا نه

ولی خدا عقلی به خودشون و همسرشون بده

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

شماها که این اتفاق براتون نیفتاده خوشحال نباشین و به جایع دوره همی برایه این حرفا که دردشونو وقتی نمیدونین نظر میدین به فکر زندگی خودتون باشین وقتی نمیتوننین مرحم باشین و درکه این جملات رو ندارین سرتون به زندگی مثلا قشنگه خودتون باشه ....خدا هدایتتون کنه که وقتی شما حامی هم جنستون نیستین اونوقت چه انتظاری از جنسه مخالفتون هست واقعا شرم.......

خدایا شُکرت❤🧿
شاهیکا تو همش فعالی😂کاربرnaziijonamترکید؟که عکسش گوگل بود

خودش میخواس بترکه..فک کرد با ترکیدن عکسش پاک میشه طفلک😥😕

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 
یا اونایی ک میگن چیکار کردی ک کتک خوردی ی بار ی خانم باردار کتک خورده بود ی نفر نوشته بود چیکار کرد ...

فقط اون نودنفر🤣👀

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁