2777
2789
بیشتربندر  نت سرچ کنی میاره حتی مراسمم دارن

واقعا ، ما چقدر وقتی میایم بندر شبا میریم لب ساحل 😬

وقتی به یه نفر که حالش بدتر از خودمه دلداری و امید به فردایی سبز میدم یاد این شعر میوفتم: "خود خزانیم و دم از شوق بهاران میزنیم" ای بابا..

واقعا ، ما چقدر وقتی میایم بندر شبا میریم لب ساحل 😬

ماهم میریم ولی دقبقانمیدونم چ وقتی کی چون باید تنهای تنهاباشی من ک باشوهرم میریم لب ساحل ساعت۲شب

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم میریم ولی دقبقانمیدونم چ وقتی کی چون باید تنهای تنهاباشی من ک باشوهرم میریم لب ساحل ساعت۲شب

ما هم تنها نبودیم 🤗

وقتی به یه نفر که حالش بدتر از خودمه دلداری و امید به فردایی سبز میدم یاد این شعر میوفتم: "خود خزانیم و دم از شوق بهاران میزنیم" ای بابا..

ما هم تنها نبودیم 🤗

پس حله خوش بگذرونید الان ک دیگه کروناامده حتی ادم نمیتونه بره تانونوایی

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.
پس حله خوش بگذرونید الان ک دیگه کروناامده حتی ادم نمیتونه بره تانونوایی

آره واقعا ، از همین تفریحای کوچیکی هم که داشتیم محروم شدیم ، زندگیمون محدودتر شده متاسفانه 😞

آره واقعا ، از همین تفریحای کوچیکی هم که داشتیم محروم شدیم ، زندگیمون محدودتر شده متاسفانه 😞

اره والا😔الهی ریشه کن بشه 

اره خاله شوهرم زیربالشتش پول میزارع همش البته زارش ادم خوبیه وادارش میکنه نمازبخونه وقران و...

این حرفا چیه آخه پول میذاره چیه خودت با چشمات دیدی آخه؟ زار  وجود داره اما چراغ جادو نیس که بابا 

این حرفا چیه آخه پول میذاره چیه خودت با چشمات دیدی آخه؟ زار  وجود داره اما چراغ جادو نیس که باب ...

نمیدونم ولی اینقد پولداره ک حدنداره