2777
2789
گفتم ک مقاومت شاخص روی ۱میلیون واحده و باید تثبیت بشه یعنی سه روز پشت سر هم مثبت باشه

یعنی سه روز پشت هم سود میدن ؟

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان ذوب و شستا و اریا ساسول و دارم به نظرتون خوبه شنبه مگه قراره چی بشه

اینایی ک میگم بنیادیه

بررسیش با خودت

بلند مدتیه

فولاد#  

کگل#  

نوری#  

شپنا

ثفارس 

فملی 

غگل

های وب

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
اینا ها خوبه یعنی الان به نظرتون ذوب سودش خوبه شستا چی 

شستا عرضه اولیه بوده تا الان2400سود داده. اینا به دید میان مدت. خزر میگن عالیه. البته الان که همشون بالاو پایین میشن 

منم امروز ثنوسا رو فروختم ۷ درصد منفی بود دیگه تحمل منفی ندارم همه سهامتم منفی ۱۵ هستن

الکی نفروش

باید وقتی بفروشی ک حد ضررت فعال شده باشه

اینجوری ک همش ضرر میدی

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
یعنی سه روز پشت هم سود میدن ؟

بله

شستا عرضه اولیه بوده تا الان2400سود داده. اینا به دید میان مدت. خزر میگن عالیه. البته الان که همشون ...

شما خودتون چی دارین من ۱۵۰۰ دیگه دارم به نظرتون چی بگیرم نمیخوام پولام حیف بشه 

الکی نفروش باید وقتی بفروشی ک حد ضررت فعال شده باشه اینجوری ک همش ضرر میدی

اخه همه ی سهمام منفی ۱۵ گفتن اینم تا منفی ۱۵ نشده بفروشم.

سهامام چافست.فولاد پترول ومهان هستن.

میخوام به فولاد اضافه کنم خوبه یا بد؟

خانوم هستم
اخه همه ی سهمام منفی ۱۵ گفتن اینم تا منفی ۱۵ نشده بفروشم. سهامام چافست.فولاد پترول ومهان هستن. میخ ...

ب جز چافست

بقیه سهم های خوبین. خوردن ب اصلاح شاخص. نگه دارشون

حد ضرر هم اگر بلند مدتی باشی معنی نداره. سال دیگه برو سهمتو نگاه کن

من خودم میگم اگه داری پولی میاری تو بورس یک سال فک کن گمش کردی نیست خوب 

من از بهمن اومدم عرضه اولیه ها رو دارم. فاما و فملی. خزر. سکرما (میگن عالیه). و... 

ولشرق. و خیلی چیزای دیگه