2777
2789
خیلی خسته شدم، از خودم بدم اومده 

هرروز باید ورزش کنی.باشگاه برو.

من با ورزش و رژیم ۴ کیلو تو ۳ ماه کم کردم.باید تو ورزش و رژیم ممارست داشته باشی.یعنی ادامه بدی.خودت نتیجش رو میبینی

این دکترا یه بلایی سرت میارن که تا آخر عمرت پشیمون بشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اشتباهه به خدا.برداشتن معده کم خونی وخیم میاره. به جاش هرروز برو باشگاه.حداقل ۶ روز در هفته. شیرین ...

به هر کاری رو اوردم، از رژیم که 30 کیلو کم کردم دوباره برگشت، زیادترم شدم 

قرص لاغری که بیمارم کرد 

دلم میخواد فیت بشم، دیگه این فرم رو نمیخوام

وزن منم شده 100.😭 چاقیت یک دسته یا یه جات چاقه یه جات لاغر؟

یه دسته، اتفاقا هر کی میبینه، میگه چاقی ات بهت میاد، متاسفانه این حرفا، راجب چاقیم خونسردم کرده بود، تا اینکه رو وزنه این عدد رو دیدم، الان راه رفتنم سخت شده برام

یه دسته، اتفاقا هر کی میبینه، میگه چاقی ات بهت میاد، متاسفانه این حرفا، راجب چاقیم خونسردم کرده بود، ...

به منم همینو میگن.ولی برای سلامتی بده.منم رو وزنه وزنم رو دیدم حالم دگرگون شد.اصلا اراده لاغری هم ندارم،پریروز هم فشارم رو14بود بیشترنگران شدم.بخاطر چاقی هستش،نمک رو کم کردم یواش یواش دارم اراده میکنم.چندسالته؟

به هر کاری رو اوردم، از رژیم که 30 کیلو کم کردم دوباره برگشت، زیادترم شدم  قرص لاغری که بیمارم ...

باید از خودت بپرسی چرا ۳۰ کیلو برگشت؟؟؟؟

کسانی که استعداد چاقی دارن باید تا آخر عمرشون رعایت کنن و توی رژیم مناسب باشن.پرخوری کنی چاقتر از قبل میشی.

با اسلیو معده فقط خودت رو نابود میکنی.هرکی اطراف من اسلیو کرده پشیمون شده.خودت رو دیت این دکترا نده.به جاش پرخوری نکن و ورزش رو شروع کن.منم مثل تو استعداد چاقی دارم.آبم میخورم چاق میشم

خیلی اضافه شدم، با اینکه غذام تغییری نکرده ولی هر روز یک تا دو کیلو اضافه میشم 

ببین هر غذایی که هرروز میخوری رو بنویس.شاید فکر میکنی غذات تغییر نکرده ولی یه ریزه خواری هایی میکنی که باعث چاقیت میشه.به نظرم هرچی میخوری بنویس هرروز.

دوم اینکه شاید کم کاری تیرویید داشته باشی.حتما دکتر غدد برو برات آزمایش خون بنویس.تیرویید روی تک تک فعالیت های بدن اثر داره.

پیش دکتر تغذیه و غدد رفتی تاحالا؟؟؟

راجبش یکم میگی؟  نحوه عملت چطور بوده

عملم لاپراسکوپی بود و خیلی عالی واقعا ایشون جزو بهترین ها در زمینه جراحی لاغری هستن
من کمر درد داشتم به سختی دیگه راه میرفتم اگر تهران هستین پیشنهاد میکنم حتما ازشون مشاوره بگیرین
این پیج اینستاشون هم شماره هم نمونه کاراشون داخلش
آدرس:
بلوار ایت الله کاشانی،نبش گلستان شمالی،ساختمان پزشکان(پلاک ۲۹)،بلوک ۳،واحد پنجم تلفن:   ۰۹۳۳۱۵۶۳۰۰3

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

سلام دوستان عزیزم. من فقط خواستم بهتون بگم عمل اسلیو معده عمل بسیار خطرناکی هستش. خواهش میکنم انقدر سریع تصمیم به عمل نگیرید. دو نفر از دوستای دور ما این عمل رو کردند و فوت کردند. متاسفانه من دختر خالم رو همین هفته پیش به خاطر این عمل از دست دادم. ایشون 28 سالش بود و پیش دکتر خیلی معروفی هم عمل کرده بود. دکترش طاها عنبرا تو بیمارستان عرفان. تو رو خدا چرا ما ایرانیا انقدر راحت تن به عمل زیبایی میدیم مگه ما سلبریتی هستیم. همه انسان ها زیبا هستند متاسفانه دیگران زیبایی ما رو میبینند ولی ما خودمون نمی بینیم. ببینید خارجی ها با این همه لک و پیس و چاقی و دماغ زشت و هزار زشتی دیگر باز هم خودشون رو زیبا می بینند. تو رو خدا به خودمون مطمئن باشیم. خواهشا این پیام رو نشر دهید تا کسی دیگه عمل اسلیو معده نکنه. وقتی میشه با ورزش و رژیم وزن کم کرد چرا تن به این کار خطرناک بدیم. در ضمن اگه جون سالم هم از این عمل دربیاریم باز هم زندگی با زجر هستش به خدا اینو شنیدم که دارم میگم. همچنین کسی که از تو اتاق عمل بیاد بیرون، دیگه اون آدم اول نیست همیشه باید بیشتر از قبل مواظب خودش باشه. بچه ها بافت بدن ما از سلول تشکیل شده نه از آهن. پس انقدر راحت زیر بار هر چیزی نریم. یکی از آشنایان من که دکترای بیوشیمی دارند میگند که زمانی باید رفت اتاق عمل که شانس زنده بودنت قبل از عمل 50 درصد هستش. یعنی پس میری شانس زندگیت رو انتخاب کنی. دکترای سودجو برای درآمد خودشون همه چی برای بیمار راحت و مسخره تصور میکنند ولی اینطور نیست. خرد و آگاهی یارتون.