2777
2789
اسم این گل رو کسی بلد نیست؟ تازه کاشتمش لطفا اسمشو بگین بتونم ازش مراقبت کنم خیلی خوشبوعه ...

دومی رو چطوری قلمه زدی داخل آب گذاشتی یا مستقیم داخل خاک

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
اینم یه نوع دیگه از برگ بیدی هست یا اسم دیگش چشم آهویی پایینیم عروس هست

همین گل که استارتر گذاشته برامن برگاش هی ازنوک قهوه ای میشه و خشک البته دونه دونه اینجوری میشه نه همشون باهم خیلیم کند این اتفاق میوفته مشولش چیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=139255407]اهان عزیزم شما چطوری نگهداریش میکنی من گذاشتم جلوی آفتاب یکم خراب شد[/QUOT آفتاب م ...

این عکس قبل خراب شدنش هیت الان دو سه تا برگش بیشتر نمونده  

خدایا شکرت

همین گل که استارتر گذاشته برامن برگاش هی ازنوک قهوه ای میشه و خشک البته دونه دونه اینجوری میشه نه هم ...

آبی که برا گلها استفاده میکنی سعی کن حداقل یه روز بمونه بعد بریز بعد آبیاریت یا کمه یا زیاد سطحش تا حدی خشک بشه نه زیاد در حدی که خاکش خیس بشه آب بده این گل آبپاش دوست داره

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
همین گل که استارتر گذاشته برامن برگاش هی ازنوک قهوه ای میشه و خشک البته دونه دونه اینجوری میشه نه هم ...

برگای قهوه ای رو جدا کن ماهی حداقل یه بار کود برگدهی بده بهش دوباره جون میگیره

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
هفته ای دوبار آبیاری میکنم آبپاشم میزنم

زیرش جزیره نباشه ساقش زود میپوسه کلا تو آب دادن به گلهای خونت دمای خونه و جای گل مهمه شاید باید ۴ روز یه بار آب بدی تازه نوع ساده این گل نور خیلی غیر مستقیم و ترجیح میده

دومی رو چطوری قلمه زدی داخل آب گذاشتی یا مستقیم داخل خاک

دوسه روز تو آب موند فقط بعد کاشتمش اولش سرحال بود بعد چنروز ک بش اب دادم اینجوری شد

بنظرتون از پژمردگیش از آب یاری زیاد میتونه باشه؟

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
دوسه روز تو آب موند فقط بعد کاشتمش اولش سرحال بود بعد چنروز ک بش اب دادم اینجوری شد بنظرتون از پژمر ...

عزیزم باید چند وقت میزاشتی ریشه بده بعد میکاشتیش 

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
عزیزم باید چند وقت میزاشتی ریشه بده بعد میکاشتیش 

من تجربه گل و گیاه ندارم اصلا عزیزم چن وقت پیش هم گل حسن یوسف رو خراب کردم خشک شد از بین رفت ممنون ک راهنماییم کردی😍🙏 ایشالا ک خدا دامنت رو زودتر سبز کنه منم ی مامان منتظرم

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣