2789
مال منم فقط بیرون زدگی داره هرچی رکتول و امی جی زدم ج نداد.. چیکار کنم خوب بشه

به خدا منم اطلاع ندارم . فقط رفتم طب سنتی گفتم بهم روغن تره داده بزنم الان سه روزه زدم نمیدونم خوب میکنه یا نه

امید زندگیم دوقلوهام😍 
به خدا منم اطلاع ندارم . فقط رفتم طب سنتی گفتم بهم روغن تره داده بزنم الان سه روزه زدم نمیدونم خوب م ...

امیدوارم خوب بشی.. شیاف و تعریفش و زیاد شنیدم اینجام گفتن. کو منم امتحان کنم ببینم جواب میده 

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من دکترگیاهی رفتم کلی هزینه کردم فایده نداد بگم یه تومن یه تومن تاحالا خرجش کردم پس ات اشغال خریدم

آره دارو گیاهی برای منم جواب نمیده...فقط دکتر جواب میده...

من اصلا نمیدونم مال من بواسیر یا شقاق. این چروک دورش انگار ورم کرده دوقسمت . از داخلشم یه چیز باریک ...

من اصلا نمیتونم نگاه کنم ببینم چیه..فقط میدونم یه گوشت در اومده...نمیده اون گوشته زخم شدده یا داخل که خون میاد و میسوزه

یه بارونمیدونم من یه هفته هرروزصبح خوردم خودزیتون یاروغنش تقریبا همیشه استفاده کن

چشم..ممنون که اینقد خوبی کمکم کردی..انشاءالله هر چی میخوای خدا بهت بده خواهرم

خیلی خجالت کشیدم به دکترنشون دادم اقای مسن بودداشتم ازخجالت میمردم به هرحال اونه که تشخیص میده ماکه دکتر نیستیم منم این خوددرمانیا روازتوسایتایادمیگرفتم یه هفته خوب میشدم بازدوباره

خیلی خجالت کشیدم به دکترنشون دادم اقای مسن بودداشتم ازخجالت میمردم به هرحال اونه که تشخیص میده ماکه ...

خب چرا نرفتی پیش دکتر زنان؟ من یبار رفتم پیش دکتر زنان اومد معاینه کرد اینقد محکم معاینه میکرد دردم گرفت...آخه خیلی حساسه باید ملاحظه کنن