2789
عنوان

عروسیمه...

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 43 پست
من نمیدونم چرا برای عروسیم استرس نداشتم این به کنار ببین قیمت اصلا ملاک نیست من برای نامزدیم رفتم ...

اینجا هر ارزونی بی علت نیست...و ایشون رو که من میشناسم کارشون فوق العاده خوب و بینظیره

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
۳۰۰ نفر تو خونه؟!!!!!!😮 ما حتما کرونا رو شکست میدیم😏 خوشبخت بشی

الان نیست عروسیم..برج پنجه...نمیدونم تااون موقع شاید دوباره نزارن تجمع بشه..بعدم  چادر میزنیم تو حیاط خونمون...

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم من سالگرد ازدواجم ۶ تومن دادم فقط برای عکس ..حرف و نظر دیگران اصلا مهم نیست عکسات بزار قشنگ باشن و همیشه کیف کنی وقتی نگاهشون میکنی حتما برو

خب وقتی میتونم ،پس چرا تلاش نکنم؟  🍃♥️  
اینجا هر ارزونی بی علت نیست...و ایشون رو که من میشناسم کارشون فوق العاده خوب و بینظیره

اگر دلت راضیه که برو 

و اگر شوهرتم حرفی نداره اشکال نداره

من برای همه خرجام از شوهرم می‌پرسیدم چقدر مده نظرت هست برای آرایشگاه و لباس عروس و فلان

طبقه اون انتخاب میکردم

شوهرت حرفی نداشته باشه چرا که نه

در حد مهمونیه پس زیاد آرایش نکن اون شب زیاد عروس نباش ساده تر باش عوضش سالگرد ازدواجتون ککرونا هم تموم شده برو اتلیه و ارایشگر خوب و اون روز خوش بگذرونین

لاحول ولا قوة الا بالله هو العلي العظيم🧿♥️

اسی جان مبارکه خوشبخت بشی.ولی به کار ارایشگر نگاه کن .من سال ۹۵ یه جای گرون تو بهترین منطقه رفتم ارایشمو دوست نداشتم 

یا قمربنی هاشم نذر کردم اگه بارداربشم پسرباشه اسمشو میزارم ابوالفضل .اگه یه دخمل بانمک شیرین زبونم باشه نازنین زینب سقای بی دست دستم بگیر.فقط باید یاد بگیریم کسی رو قضاوت نکنیم ❤