2777
2789
ایشالا که چند روز دیگه میای ریپلای میکنی و خبر بارداریتو میدی بهم گلم چند سالته؟کی فهمیدی پلی کیستیک ...

28 ام ،از 18،19 تقریبا فهمیدم 

کاش فضولی یه روز خز شه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوما من خیلی دلم گرفته،میشه برای حال دلم واینکه به حاجتم برسم یه صلوات بفرستیدولایکم کنید😳🌹ببخشی ...

فرستادم عزیزم ایشالا مشکل هر چه زودتر حل بشه

کاش فضولی یه روز خز شه 
28 ام ،از 18،19 تقریبا فهمیدم 

من از ۱۸ سالگی فهمیدم اما کیستای توی تخمدانم خیلی کمتر شدن و دکتر بهم گفت پلی کیستیکم خیلی خفیفه شمام خفیف بوده؟از ۱۸ سالگی که فهمیدی دارو مصرف نکردی درمان بشه؟

من از ۱۸ سالگی فهمیدم اما کیستای توی تخمدانم خیلی کمتر شدن و دکتر بهم گفت پلی کیستیکم خیلی خفیفه شما ...

نه مال من شدیده، الان به زور قرص پریود میشم یعنی قبل عروسی هر چند ماه یه بار میشدم ولی الان دیگه نه چندین بار دکتر رفتم و همشونم قرص هورمونی مثل پروژسترون میدادن

کاش فضولی یه روز خز شه 
نه مال من شدیده، الان به زور قرص پریود میشم یعنی قبل عروسی هر چند ماه یه بار میشدم ولی الان دیگه نه ...

عزیزم خودتو ناراحت نکن جاری منم این مشکلو داره اونم باردارنمیشه الان ۵۰ درصد زنای ایران پلی کیستیکن داره یه چیزه عادی میشه تو جامعه ایشالا دامنت سبز میشه برات دعا میکنم چون خودمم اینجورم و حس و حالتو درک میکنم واقعا سخته

عزیزم خودتو ناراحت نکن جاری منم این مشکلو داره اونم باردارنمیشه الان ۵۰ درصد زنای ایران پلی کیستیکن ...

قربونت برم، ایشالا مشکل هممون حل شه من اوایل ازدواجم رفتم دکتر فهمید تنبلی دارم ولی نگفت جلوگیری نکن منم سنم کم بود نمیدونستم چند بارم قرص اورژانسی خوردم

کاش فضولی یه روز خز شه