2777
2789
عنوان

ب این نمیگن دزدی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 38 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بالاخره صندلی خونه شوهرتم هست که اونم حق داره 

اما باید ب شما هم میگفتش این کار مردا خیلی رو اعصابه ک فکر میکنن هرچی تو خونه هست باید تو خونه مامانشم باشه

لطفا برای حاجت منم ی صلوات بفرستید. بگین خدایا حاجت این بنده تو بهش بده... #منتظر_منجی (مهدیِ فاطمه)🌱 برای ظهور امام زمان صلوات بفرستید🌾

صندلیه صندلی چیزخاصی نیس ی صندلیه فقط

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
پولش را مگه همسرت نداده؟ اگه داده صاحب صندلی اونه دلش خواسته ببخشه به مادرش ولی اگر تو خریدی باید ا ...

نه عزیزم پولشو خودم دادم ولی اینا این چیزا حالیشون نیست. 

پولش را مگه همسرت نداده؟ اگه داده صاحب صندلی اونه دلش خواسته ببخشه به مادرش ولی اگر تو خریدی باید ا ...

عزیزم حرفتون درست نیست که میگید اگه پولشو

مرد داده هرکار بخواد میتونه بکنه پس زندگی زناشویی چه معنی ای میده اون وسیله ی خونس همه دارن ازش استفاده میکنن خانوم خونه هم مثل مرد تو همه چیز سهیمه

برات متاسفم

تاپیکامو بخون ببین اونا با من چه کردن. خونمو گرفتن منو بیرون کردن الان تو خونه من زندگی میکنن چون شوهرم نمیتونه از حقم دفاع کنه. ی شیشه مربا خونه ما باشه صدبار پیغام میده بیارش

مردا همیشه پررو تشریف دارن. الان شوهر من داشت هی میگفت انقدر که مامانت دور و بر داداشت داره، غش میکنه براش و... هر چی هم اونو زنش بدی کنن باز ذوقشون میکنه، منم حرصم گرفت گفتم ننه خودت تا قبل از اینکه زن داداشت همه رو به دادگاه بکشونه مونده بود قند تو دهن زن داداشت بذاره، به قرآن انقدر دورشون بود، یادمه دختراش میفرستاد خونه مادر خانم پسرش که لباساشون بشورن براشون، حالا که دیگه گندشون دراومد، یه خورده جدی شدن این یادش رفته. حالا شوهر من خودش هر چی بگه مهم نیست اما من اسم ننه انترشو آوردم بهش برخورد رفت تو اتاقش مثلا درس بخونه، یه مشتم زد تو دست من عوضی