2821
2789
عنوان

فال گرفتم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 50 پست
اشک تو چشام جمع شد خدایا وقتی بنده ای تو افریدی با حرف بنده دیگر امیدوار میشه خدایا پس خودتمنا امیدش ...

اشک منم در اوردی با حرف قشنگت اجی 

امیدوارم خدا ب زودی زود ب همه بچه بده ب ما هم بده

آن دست که ماه را نشان میداد، ماشه را کشید....!
اشک منم در اوردی با حرف قشنگت اجی  امیدوارم خدا ب زودی زود ب همه بچه بده ب ما هم بده

عزیزم میشه شمارشو بذاری 

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بچه هاسرم خورده به دیوار خیلی درد میکنه

رفيق ميخواستم بهت بگم كهوقتى دارى حرص و جوش پول رو ميزنىوقتى دارى براى تصاحب يه مقام خودت رو به آب و آتيش مى‌زنیوقتی داری برای بالا رفتن خودت بقیه رو لِه میکنیوقتی برنامه ریزی میکنی برای رسیدن به قدرتخلاصه کنم وقتی زندگی رو خیلی جدی گرفتی یه لحظه به تهش فکر کن... این همون آبِ يخ روى آتيشه!ببين من نمى‌گم زندگی نکن!تلاش نکن! ناامید باش و بی هدفنه!میخوام بگم مسیر زندگی تو یجوری بچین که فقط ختم نشه به ثروت و قدرت و مقام!راستش من اصلا نمی‌دونم ما چی ایم و اینجا کجاستو اصلا اینجا چیکار می‌کنیم!فقط اینو میخوام بهت بگم،یعنی اینو فهمیدم که مسیر زندگی تو باید یجوری بچینی که باعشق و علاقه زندگی کنینمی‌دونم!ببین ذوق‌ت چیهیکی ذوقش با سفر زنده می‌شهیکی با کتابیکی با یه پیاده روی سادهیکی آشپزییکی...اگه میخوای برده ی دنیا نباشی ذوق دلت رو پیدا کندلت آروم رفیق...❤️
ایشون واسه خیلیا گرفتن و درست دراومده حرفاشون.واسه همین خیلی امیدوارم

خیلیایعنی کیا

رفيق ميخواستم بهت بگم كهوقتى دارى حرص و جوش پول رو ميزنىوقتى دارى براى تصاحب يه مقام خودت رو به آب و آتيش مى‌زنیوقتی داری برای بالا رفتن خودت بقیه رو لِه میکنیوقتی برنامه ریزی میکنی برای رسیدن به قدرتخلاصه کنم وقتی زندگی رو خیلی جدی گرفتی یه لحظه به تهش فکر کن... این همون آبِ يخ روى آتيشه!ببين من نمى‌گم زندگی نکن!تلاش نکن! ناامید باش و بی هدفنه!میخوام بگم مسیر زندگی تو یجوری بچین که فقط ختم نشه به ثروت و قدرت و مقام!راستش من اصلا نمی‌دونم ما چی ایم و اینجا کجاستو اصلا اینجا چیکار می‌کنیم!فقط اینو میخوام بهت بگم،یعنی اینو فهمیدم که مسیر زندگی تو باید یجوری بچینی که باعشق و علاقه زندگی کنینمی‌دونم!ببین ذوق‌ت چیهیکی ذوقش با سفر زنده می‌شهیکی با کتابیکی با یه پیاده روی سادهیکی آشپزییکی...اگه میخوای برده ی دنیا نباشی ذوق دلت رو پیدا کندلت آروم رفیق...❤️
یکی بود چنان فالمو‌درست گفت که هنگم و اصلا نمیتونم پیداش کنم

ازکجا شمارشو آورده بودی عزیزم؟!؟ 

اشک منم در اوردی با حرف قشنگت اجی  امیدوارم خدا ب زودی زود ب همه بچه بده ب ما هم بده

ایشالا خدا ارحم والراحمینه  امیدتو از دست نده 

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)

بااینکه خواب حاملگی بده خواب دیدم حامله هستم انقدر من حس خوبی داشتم حد نداره یبارم دگخواب دیدم پسرمو شیر میدم خیلی حس خوبی داشتم خدامیدونه بااینکه خوب بود ومن مجرد

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
اجی من ندارم. شوهرم داره.... چون شوهرم پیدا کرده بودن این خانوم رو

آجی میتونی تا امشب برام شمارشو بفرستی؟!؟؟ 

من دوستم فال میگیره واقعاعالیه

خیلیایعنی کیا

دوست شوهرم این خانومو معرفی کرد. خودش گرفته بود همش درست دراومده بود...خواهرش...فامیلاشون.....

تقریبا 90 درصد حرفای اون خانوم واسه همشون درست دراومده

آن دست که ماه را نشان میداد، ماشه را کشید....!
دوست شوهرم این خانومو معرفی کرد. خودش گرفته بود همش درست دراومده بود...خواهرش...فامیلاشون..... تقری ...

تروخدا شمارشو برام پیداکن😔