2777
2789
عنوان

خدایا...🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 6738 بازدید | 2272 پست
آره به خدا خونه هرکی میرفتیم فقط درحدی که میگفتیم سُک سُک وبعدش میرفتیم خونه ی بعدی

😂😂😂😂 اها❤ الان دلت نمیخواد برگردی؟

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هم خو منالیل شروع کردنسه باری و بوری وتن 😐  من تازه یک سالم شده نمیخوام بتقم 😥

وی من بدم بترکه تا ای پیام نرفته🤣🤣🤣 خط ینفر امدم 

اسم چ مینویسه؟؟؟

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!
چرا مریضه ن مگه بدبختی ها همجنسهای خودمان کوتاه آمدن اینا ول کن نیستن 😡

اره بخدا حتی خود این مارمولک میره پی وی همینا میگه پشت سرتان حرف و اینا میزنن کردی فوش میدن گزارش بزنین بخدا دیدم که میگم امیدوارم ببینه فقط میگم خدا از این زن ترت کنه 

اخه شیوا یبار بهش گفت کاور زور داشت🤣

وی من بدم بترکه تا ای پیام نرفته🤣🤣🤣 خط ینفر امدم   اسم چ مینویسه؟؟؟

😬 اول ایمیلم

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 
اره بخدا حتی خود این مارمولک میره پی وی همینا میگه پشت سرتان حرف و اینا میزنن کردی فوش میدن گزارش بز ...

کاش میدانستم کیه بی غیرت 

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 
چرا مریضه ن مگه بدبختی ها همجنسهای خودمان کوتاه آمدن اینا ول کن نیستن 😡

بعدم  اینجا یه مشت زن متاهل و دخترای فهمیده هست سوال جنسی نباید پرسید سوال زناشویی نباید پرسیدچون اقا قدم نحسش هست سایت یا بچه خب بچه اگه چشم گوش بسته باشه و چیزی نفهمه  عضو نمیشه  چ مسخره بازیه خب خوبه اسمش نی نی سایته 

😬 اول ایمیلم

اها🙄 بدم زودتر بدم بترکه 

کاربری دیگه درست کردم با شماره میلاد 

کاش میدانستم کیه بی غیرت 

کاش خودم میدانستم ولی یکی از اونا گزارش زده صد درصد

هلکبری فین بود فک کنم 🤔 حس مکنم همینه  چون پستم گذاش تاپیک یه مرد دیگه هم پست گذاشت بجز کرمانشاهیه یادم نیست 🤔

کاش خودم میدانستم ولی یکی از اونا گزارش زده صد درصد هلکبری فین بود فک کنم 🤔 حس مکنم همینه  چو ...

آره اینو یادمه .ولی کورد نبود 

اون یکی که خارجکی بود چیزی نگفت بیچاره کلیم کیف کرد 

آره اینو یادمه .ولی کورد نبود  اون یکی که خارجکی بود چیزی نگفت بیچاره کلیم کیف کرد

او کرمانشاهی بود که خارجی میگفت😂😂 تاپیکا قبلش دیده بودم اخه اموزشگاه زبان کرمانشاه مخواست

ولش کن چرا 

شماره ینفر امدم 😕😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز