2777
2789
عنوان

خدایا...🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 6738 بازدید | 2272 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من برم بتوپم خدافس بچها💖😊

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
تف نورشان😒 إز وزيرى ميدنش ٢تا ٥هزار😊

یعنی یه بار نشد بگه خوبه مبارکه یا میگه قشنگترش هست یا میگه انداختن بهتان 😡

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 
دیگه چه میشه کرد براه رفاه خودمه 😞

ایشالا همیشه شاد باشین ❤ مال دنیا ارزش نداره

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!
من برم بتوپم خدافس بچها💖😊

توپ خوبی داشته باشی همراه ج

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!
بهار جون چرا نترکید🙁

عزیزم بالا ۱۰ نفر باید باشن

ساعته ببينين😌 ديگه نميزارم عنش درامده 😊

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من فقط واگذار مكنم ب خدا ميگم خدا خودت فقط تو اَي موقعيت بزارشان و سرشان بيار🤲

🤣🤣🤣 دیو ودلبر

یعنی یه بار نشد بگه خوبه مبارکه یا میگه قشنگترش هست یا میگه انداختن بهتان 😡

حسودن😒💋

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز