2789
عنوان

خدایا...🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 6744 بازدید | 2272 پست
مارا به خیر تو امیدی نیست شر مرسان😂 نه بابا الان حوصله خودمم ندارم چه برسه یه نر

کار بسیار پسندیده ایی میکنی😊💖

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
مطبببببببه😊

خو اسم مطبش چیه شیتم نکن 😩

همسرت وظیفه نداره کمبود ها و عقده های مالی و عاطفی که خونه پدرت داشتی رو جبران کنه با کمک هم زندگیتون رو بسازید😉💪یه بارم مارو تو پارتی گرفتن به سرهنگه گفتم من سرایدار اینجام خودم باهاتون تماس گرفتم تیپمو نگاه کرد گفت اینو آزادش کنید کلی هم ازم تشکر کرد☺

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

امروز مقدار كمى پول داشتم رفتم ٢تيكه آشغال طلا گرفتم ببين خوبه😒

نشان میلاد دادم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!
خو اسم مطبش چیه شیتم نکن 😩

برو پیجش خودم اصلاع ندارم 🤣

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!
چ گفت😂😂😂

خندید🤣🤣🤣🤣🤣 گفتم کمی پول داشته رفته داده طلا 

گفت مسخره کرده حتما 😳🤣گفتم نه نه

امروز مقدار كمى پول داشتم رفتم ٢تيكه آشغال طلا گرفتم ببين خوبه😒

چی بگم خواهر حالا غصه نخور ایشالله وضعتون بهتر میشه طلا زیاد میگیری بسوزه پدر نداری😔

همسرت وظیفه نداره کمبود ها و عقده های مالی و عاطفی که خونه پدرت داشتی رو جبران کنه با کمک هم زندگیتون رو بسازید😉💪یه بارم مارو تو پارتی گرفتن به سرهنگه گفتم من سرایدار اینجام خودم باهاتون تماس گرفتم تیپمو نگاه کرد گفت اینو آزادش کنید کلی هم ازم تشکر کرد☺
اره بابا چِندرغاز بود 😌

😒 نیبی دیگه نبود بندازی قدخودت

اره بابا چِندرغاز بود 😌

🤣🤣🤣🤣💋

عجی مجی چلپ💖

دیدمش🤣