2789
عنوان

متفورمین

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 20 پست
مشکل من تنبلی خفیف تخمدان بود دی ماه عکس رنگی رحم انداختم نزدیک 20 آمپول های گران زدم سینال اف، کا ...

عزیزممم

خداروشکر

من فقط تخمدان سمت چپم کم تنبله

ممنون گلم ان شاالله💚💚

در انتظار..⁦👩‍👧‍👦⁩
عزیزممم خداروشکر من فقط تخمدان سمت چپم کم تنبله ممنون گلم ان شاالله💚💚

پس مشکلت مثل منه 

اول عکس رنگی رحم بنداز (اصلا درد نداره )، لوله ها تا حدودی  باز میشن

بعد 2 ماه دستور دکتر من رو انجام بده 

دوستم بعد از 10 سال نازایی با این دستور باردار شد

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

پس مشکلت مثل منه  اول عکس رنگی رحم بنداز (اصلا درد نداره )، لوله ها تا حدودی  باز میشن ب ...

دکتر یکی دیگ هم آمپولhcgداده ک باید ماه بعد بزنم

گفت اگ ماه بعد نشدم حتما باید ازمایش اسپرم بده شوهرم و بعد برم پیشش ببینم چی میگه

در انتظار..⁦👩‍👧‍👦⁩
دکتر یکی دیگ هم آمپولhcgداده ک باید ماه بعد بزنم گفت اگ ماه بعد نشدم حتما باید ازمایش اسپرم بده شوه ...

انشاالله که آزمایش اسپرم شوهرتون خوب باشه.

راستی به مدت 6 ماه هرشب خودم و شوهرم ویتامین E و اسیدفولیک هم میخوریم .

انشاالله تاپیک بارداری بزنی 

موفق باشی

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

وای بدترین عوارضش واسه من اسهالو دل درد بودا یعنی خیلی معذرت میخام همش تو دسشویی بودم دکترم قطعش کرد

من خودم یه دوره خوردم همش تن و بدنم میلرزید

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲