2777
2789
عنوان

خاطره

391 بازدید | 50 پست

باحال ترین یا خجالت آور ترین خاطره ای که داشتین چی بوده😀

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

یه بار تو سیزده به در تو ویلای یکی از فامیلای شوهرم  وسطی بازی میکردیم تعداد هم خیلی زیاد بود فقط من وسط مونده بودم نوبت شوهرم بود که بزنه زد توپو محکم خورد به شکممم خیلی دردم گرفت نشستم زمین حواسم نبود فحشش  دادم گفتم ای بر پدرت من عادت بودممممم بعد تازه فهمیدم چی گفتم جلو همه 😬😬😬 هنوز به عنوان کابوس شبا تو خواب این صحنه میاد جلو چشم😂😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم تو این شرایط اصلا انگار هیچ خاطرع ای ب ذهنم نمیرسع😂

😂😂😂😂😂

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

یه بار تو سیزده به در تو ویلای یکی از فامیلای شوهرم  وسطی بازی میکردیم تعداد هم خیلی زیاد بود ف ...

وااااااای چه بددددد 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

یه بار تو سیزده به در تو ویلای یکی از فامیلای شوهرم  وسطی بازی میکردیم تعداد هم خیلی زیاد بود ف ...

منم همیشه تو جاهای شلوغ زیاد سوتی میدم😬😂

وااااااای چه بددددد 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😔😔 خداییی جا من بودید خودکشی نمی کردید؟؟؟ بدتر اینکه شوهرم اول خیلی دعوام کرد و گیر داد ولی بعدش بی شعور من که رفتم داخل قهقه اش هوا رفت 😤😤😤

😔😔 خداییی جا من بودید خودکشی نمی کردید؟؟؟ بدتر اینکه شوهرم اول خیلی دعوام کرد و گیر داد ولی بعدش ب ...

من باشم تا یکی دو سال دور و بر اون ادما پیدام نمیشه😂😂😂😂😂😂

ن خدارو شکر منو میبینن ولی ب روم  نمیارن 😂😂😂

خدا رو شکر نزدیکان ما که بیشعورن زود مسخره میکنن😒

😔😔 خداییی جا من بودید خودکشی نمی کردید؟؟؟ بدتر اینکه شوهرم اول خیلی دعوام کرد و گیر داد ولی بعدش ب ...

همچین چیزی واسه منم پیش اومد‌، ولی زدم یهو به خودم اومدم و زدم به فاز شوخی و خنده و ... گفتم برپدر و پدرپدربزرگتو صلوات و خیرات و اموات و .... بعد قاه قاه خندیدم ، پسر عمه اش گفت یچیز دیگه میخاسی بگیا گفتم‌اره کاش تو جای من بودی میدیدم چیا میگفتی ، دیگهواونام رفتن تو خط حرفهای +۱۸ و شد یه شوخی و بادشون‌رفت

.
همچین چیزی واسه منم پیش اومد‌، ولی زدم یهو به خودم اومدم و زدم به فاز شوخی و خنده و ... گفتم برپدر و ...

خوبه تو سوتی میدی خودتو میتونی جمع کنی من وا میرم میرم پشت شوهرم میشینم اونم تا میتونه بهم غر میزنه😒😒😒

خب باید یه کاری کنی نکن یه اتو ازشون باید داشته باشی 😂😂

آتو که نمیدن لامصبا😂😂😂