2777
2789
عنوان

نظر سنجی سیسمونی+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2194 بازدید | 51 پست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5188311/تصویری-که-نی-نی-ها-موقع-شیر-خوردن-میبینن مازافازا#  

♥فقط یک صلوات♥یا بیشتر♥برام بفرست♥برای حاجت رواییم♥یـــــــا♥دعام کن♥برای♥حاجت رواییم♥آهای♥آهای تویی که داری برام صلوات میفرستی و دعا میکنی♥ایشالله حاجت روا بشی♥ممنون از تو♥اگه دوست داشتی♥این متن رو یک بار یا بیشتر بخون♥اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥ممنون که امضامو خوندی♥

@yaas1392  

سلام عزیزم

ببخشید مزاحم میشم

انقد گشتم ی تاپیک باز رو پیداکنم از تاپیکات  

من کاربری۹۶ام چندباری افتخار هم کلامی داشتم باهات❤

تاجایی ک خاطرم هس برادر شما فیزیوتراپی جنوب میخوند درسته؟

میخواستم بدونم امکانش هست چندتا سوال ازشون بپرسم؟

ترسیدم تاپیک بزنم الکی بگن(متاسفانه رویاپردازها زیادن)

تو اطرافیان هم کسیو پیدانکردم

گل پسرتو از طرف من ببوس یاس جون  ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@yaas1392     سلام عزیزم ببخشید مزاحم میشم انقد گشتم ی تاپیک باز رو پیداکنم از تاپیکات ...

باشه گلم..بله فیزیو جندی شاپور میخونه

ولی الان دو شیفت سر کاره شما سوالت رو بپرس من هروقت که بیکار بود و مقدور شد ازش میپرسم حتما🙏🏻

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

باشه گلم..بله فیزیو جندی شاپور میخونه ولی الان دو شیفت سر کاره شما سوالت رو بپرس من هروقت که بیکار ...

خیلی ممنونم

سوالارو برای داداشم میپرسم..راستش مردد هس ک امسال بره(احتمالا تهران هم قبول بشه) یا کلا بره سمت شغل ازاد..اصلا دید خوبی ب فیزیو نداره.

داداش شما درکل از این رشته ب عنوان پسر راضی هست؟

حین درس میتونه کار کنه؟جسارتا الان داداشتون مشغول چ کاری هستن؟

با لیسانس میشه کار رو شروع کرد؟نیاز ب سرمایه خیلی زیادی هست برای شروع؟

درمورد اپلای و مهاجرت با فیزیو اطلاع دارن؟کار سختیه یاشدنیه؟چون بعضی رشته ها مث پزشکی و دندون خیلی سخته شرایط اپلای..ی جورایی محال

خیلی خیلی مرسی❤

سلام عزیزم هنوز نپرسیدی؟🥺

میپرسم گلم 

پیام میدم بهش وقت نداره جواب بده 

دو شیفت سر کاره..کارشم پرسیده بودی گلم کلینیک فیزیوترتپی کار میکنه صبح یجا بعد از ظهر یجای دیگه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴