2777
2789
عنوان

شوهرم دوست داره خیلی خرید کنم👋😭

| مشاهده متن کامل بحث + 9086 بازدید | 286 پست

پز رو پوستی...

شوهر منم میگه کم خانوادشو کتک میزنم همش میگه هنوز خجالت میکشی بیشتر کتکشون بزن

داداششو باباشو کشتم هنوزم ول کن نیست  

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازش پول بگیربفرست ب کارت من .خاستی شماره کارتموبدم.بهش بگوعزیزم خرج کردم

بعضیانمیخوان بفهمن،هرچقدرم توضیح بدی فقط خودتوخسته میکنی...  ولشون کن بزارتوافکارای غلط خودشون بمونن  

پول نمیده میگین خسیسه تاپیک میزنین،پول میدع دست و دلبازه باز میاین تاپیک میزنین😐😐بیاین قبول کنیم ما زنا موجود عجیبی هسیم😑

" آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟ "
ماه قبل قرنطینه بودااا جایی این خدماتو انجام نمیداد

احسنت👌👌

به نکته ی ظریفی اشاره کردی😊

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
2790
2778
2791
2779
2792