2777
2789
عنوان

ناهار🍲

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 43 پست
چه خوشمزه به نظر میرسه

اوهوم بااینکه چیز خاصی نداره ولی مزه اش خوبه من دوستش دارم مخصوصا با سالاد شیرازی😍😍😋

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره دستت درد نکنه همینو درست میکنم خدا خیرت بده

قربانت عزیزم❤

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
چجوریه‌؟! 

خیلی اسون و مسخره س ولی من دوسش دارم 😁 پیازداغو نعناع و زردچوبه  رو تفت میدیم. گردو خردشده هم میریزیم.بعد کشکو با یه لیوان اب اضافه میکنیم.دو دقیقه جوش خورد اماده میشه .

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
اوهوم بااینکه چیز خاصی نداره ولی مزه اش خوبه من دوستش دارم مخصوصا با سالاد شیرازی😍😍😋

عزیزم من الان امضاتو خوندم خیلی ناراحت شدم.همسرتون هم اونجا بودن؟؟؟

عضو قدیمی با کاربریه جدیدم😄
ممنونم محبت دارین من همسرم نظامی هستم ماموریت که برن میرم خونه مادرم تنها میترسم خونه با بچه کوچیک💖 ...

خوشبخت باشی شوهرتم هم زیر سایه گسترده خدا باشه وخدا پشت وپناهش باشه بخاطر امنیت ما میره ماموریت .....چراغ خونه مامانت همیشه روشن باشه ودرخونه ش همیشه باز.....وخودت هم خوشبخت عاقبت بخیر .....آمین آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
عزیزم من الان امضاتو خوندم خیلی ناراحت شدم.همسرتون هم اونجا بودن؟؟؟

بله شاغل اونجا هست...

دلم برای خانواده هاشون آتیش میگیره یکیش خانمش بارداره😞

اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم ......

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم ......

الهی عزیزم خدا بهشون صبر بده واقعا ناراحت کننده.همسر شما طوریش نشد؟؟؟

همسر من تو ناوچه نبود ساحل بود ..

چهار تا از دوست صمیمیشون تو ناوچه بود که سه تاشون شهید شدن یکیشون زخمی شدن ک الان خداروشکر خوبن حالشون تو آی سیو بودن الان مدتی از آی سیو اومده بیرون دیگه نمیدونم مرخص شدن یا نه چون الان همسرم مأموریته از دوستشون اطلاعی ندارم

خب خدارو شکر همسرتون سلامت هستن از ته قلبم دعا میکنم خداوند نکهدارشون باشه چون دارن به میهن خدمت میکنن سالیان سال باهم خوشبخت باشبن.وانشالله آرامش به دلش برگرده چونکه شاهد ماحرا بودن واقعا سخته

عضو قدیمی با کاربریه جدیدم😄
با اجازه اسی دوستان من تو یخچالم ۳تا بادمجون ۴-۵تا هویج و فلفل دلمه ای دارم چی درست کنم؟برنجی نباشه ...

بادمجون وفلفل شکم‌پر

وقسم به حقارت واژه و شکوهِ سکوت ؛ که گاهی شرحِ حالِ آدمی ممکن نیست ...
خوشبخت باشی شوهرتم هم زیر سایه گسترده خدا باشه وخدا پشت وپناهش باشه بخاطر امنیت ما میره ماموریت .... ...

تااااج سرین شما سبز باشین و پایدار💖💖💖💖💖

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂