2777
2789
عنوان

نظرسنجی

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 25 پست
فقط ماشینش قشنگش کرده وگرنه پسره مثل اونایی که دم مدرسه وایمیسته تاشماره بده

آخ راست میگی 

اینم میره تو پارتیا خودشو نشون میده 

منم یبار دعوت کرده اوشان فشم پارتیشون   

در کنار ساحل دریای غم قایقی میسازم از دلواپسی بر دوسوی پرچمش خواهم نوشت یه مسافر از دیار بی کسی 😔

خودش از لحاظ ظاهری  معمولیه شبیه بیشتر هم سن هاش هست که هرروز میبینیم 

ولی کلا آدمایی که اصرار دارن توعکس هاشون گوشی و ماشینشون مشخص باشه یا خیلی بی تجربه هستن یا خلقیات به خصوص دارن یا تازه به دوران رسیده هستن از این سه دسته دوست پسر درمیاد اما مرد زندگی بعیده

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخ راست میگی  اینم میره تو پارتیا خودشو نشون میده  منم یبار دعوت کرده اوشان فشم پارتیشون ...

نترسیدی یه وقت بلایی سرت بیاره🤤

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
خودش از لحاظ ظاهری  معمولیه شبیه بیشتر هم سن هاش هست که هرروز میبینیم  ولی کلا آدمایی که ...

با این حرفت موافقم 

میدونی 

اینجور پسرا مثلا میخوان نشون بدن که تو نه یکی دیگه 

در کنار ساحل دریای غم قایقی میسازم از دلواپسی بر دوسوی پرچمش خواهم نوشت یه مسافر از دیار بی کسی 😔
حالا قصدت چیه دوسش داری دوستت داره

حالا ببینیم خدا چی میخواد   

نترسیدی یه وقت بلایی سرت بیاره🤤

والا انقدر چاخان گفتم بهش الان فلان جام ،نمیتونم بیام ،خودت برو 

والا انقدر چاخان گفتم بهش الان فلان جام ،نمیتونم بیام ،خودت برو 

خوب کردی بابا میبره پارتی یه چیزی میده به خوردت بعدشم که لالا و.......

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

پارتی نبود لامصب 

فیلم گرفته بود از اونجا 

لعنتی آدم با لاس وگاس اشتباه میگرفت اونجارو 

فرض کن همه ریخته بودن تو استخر 

اونم فقط خانوما 

اصلا نگم براتون