2777
2789
عنوان

ایقد گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 21 پست
عزیز دلمی انشااالله همه از این ویروس درامان باشن🌷

انشالاا

بخدا قبل از این ویروس چند بار رفته همراش من اصلا نگفتم نره الان خب ترس داره چیکار کنم

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشالاا بخدا قبل از این ویروس چند بار رفته همراش من اصلا نگفتم نره الان خب ترس داره چیکار کنم

چرا خودتو اذیت میکنی تو ک دلت بی رحم نیسخودت میگی قبل اینا رفته خب الان طبیعیه ک نباید بره.اگ کمک دیگه ای خاستن در توانتون بود کمک کنین وگرنه خیلیم طبیعیه ک نگران شوهرت باشی مرد هرکسی براش عزیزه خب وگرنه هیچ زنی دوس نداره خواهرو بردار از هم فاصله بگیرین 

دختری درشت باقلبی مهربان💃🥰
چرا خودتو اذیت میکنی تو ک دلت بی رحم نیسخودت میگی قبل اینا رفته خب الان طبیعیه ک نباید بره.اگ کمک دی ...

حرف دلمو میزنی بخدا

کاش یکم درکم میکردن

خدایارت باشه ک اینقد مهربونی و درکت بالاست

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 
حرف دلمو میزنی بخدا کاش یکم درکم میکردن خدایارت باشه ک اینقد مهربونی و درکت بالاست

قربونت بشم ب درک کسی کاری نداشته باش هیچ ادمی نباید ازکسی توقع داشته باشه هیچ وقت برای مردم زندگی نکن مردم ب اندازه سردردشونم ب مرگ منو تو اهمیت نمیدن پس چرا نگران حرفشون باشیم. کاری ک میدونی درسته رو انجام بده قطعا هرکسی صلاح زندگیه خودشو بهتر میدونه پس دلتو بده ب دل خدا و فقط ب خودش توکل کن همیشه خودتم مهربونی الانم از دل نگرانیته برای شوهرت ک طبیعیه خیلیا شاید تو موقعیت تو بودن تو این شرایط اجازه نمیدادن شوهرشون بره اگه رعایت میکرد باز اشکال نداشت 

دختری درشت باقلبی مهربان💃🥰
قربونت بشم ب درک کسی کاری نداشته باش هیچ ادمی نباید ازکسی توقع داشته باشه هیچ وقت برای مردم زندگی نک ...

مرسی گلم ارومم کردی💞💞💞💞💗💗💗