2777
2789
عنوان

دیگه از دستشون خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 28 پست

به دخترت یاد بده اول بهش بگه خفه شو بعدم زبون دربیاره براش😛

شوخی# 😂😂😂

🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام    (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر جان ..دخترتم نزار بره کوچه تنها ..من خواهرمو که کوچیک بود به خاطر طلاهاش داشتک میزدیدن یه دختره ۱۵ ساله داشا سوار موتورش نیکرد ..مامانش دید داد زد بچه ترسید خواهرمو گذاشت و در رفت ..انقدر متجاوز و دزد بچه زیاد شده نزار تنها بره 

بترسونش..پسرمن هروقت میرفت حیاط بازی میکرددخترهمسایه که بزرگم هست بهش تذکرمیدادتامن میومدم دختره غیب ...

چی گفتی بهش؟ دقیقا اینم تا منو میبینه در میره البته مثلا دخترم جلو تر از من میره تا من بهش برسم کارشو کرده و بچه رو ترسونده

خدایا تو بخواه... تو بخوای همه چی حل میشه❤
دختر جان ..دخترتم نزار بره کوچه تنها ..من خواهرمو که کوچیک بود به خاطر طلاهاش داشتک میزدیدن یه دختره ...

تنها نمیفرستم مثلا من پشت سرشم اون جلو تر از من دو دقیقه زودتر میره جلو در تو همون دو دقیقه بچه رو میترسونه تا من برم فرار کرده

شما اصلا نباید بزاری دخترت بره تو کوچه بازی ک از چیزی بترسه  این همه اتفاق جور واجور میفته واق ...

اصلا نمیفرستم عزیزم 

مثلا تا نون وایی میخوام برم اون جلوتر از من میره تو کوچه دو دقیقه زودتر میره که اون دو دقیقه جلو چشمم و من میبینمش اما اون پسر منو نمیبینه

چی گفتی بهش؟ دقیقا اینم تا منو میبینه در میره البته مثلا دخترم جلو تر از من میره تا من بهش برسم کارش ...

گفتم هی توباکی بودی؟گفت پسرت شلوغ میکنه و.. حسابی شستمش وبه پسرم گفتم بروگوشیموبیارزنگ بزنم ۱۱۰داییت بیاد..آخه برادرم توکلانتریه..دختره داشت سکته میکرد

اگه این ایندفه به دخترت گفت هی برو خونه تو صداش کن بگو هی بیا پایین...بعدش یدونه شن بردار دستت بزار پشت لاله گوشش انقد فشار بده بزار برینه تو شلوارش...من بهت قول صدرصد میدم اون دیگه طرف بالکن کوچه نمیاد 

گفتم هی توباکی بودی؟گفت پسرت شلوغ میکنه و.. حسابی شستمش وبه پسرم گفتم بروگوشیموبیارزنگ بزنم ۱۱۰داییت ...

خوب کردی مم دلم میحواد اینجور بچه ها رو .....

عزیزم دختر من کوچیکه میترسه اون اینطوری میگه بهش

به نظر من که الان دقیقا همون وقتیه که باید به دخترت یاد بدی از خودش مراقبت کنه مخصوصا جلوی پسرا. بشین باهاش حرف بزن بهش دل و جرات بده بگو این دفعع پسره همسایه بهت گفت هی برو خونه جوابش رو خیلی با شجاعت بده بگه تو فضولی مگه؟ خودت برو خونه؛ بگو اصلا میخوام وایسم ببینم چیکار میخوای بکنی. حالا من هنوز بچه ام به دنیا نیومده بدونم باید چجوری با بچه حرف زد ولی اینو میدونم که باید بچه یاد بگیره که از حق خودش دفاع کنه. بهش بگو من پشتت وایمیستم تو جوابش رو بده، نترس دخترم. بذار بدونه هم‌مامانش خوب حمایتش میکنه هم خودش میتونه از پس خودش بر بیاد راحت