2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا چن روز اخیر همش شام بیرون خوردم.یعنی از اونه؟

اره عزیزم، الکی نرو واسه ازمایش ، هوا گرم شده بهتره غذای بیرون نخورید ،...چند روز صبر کن، مایعات و اب میوه طبیعی زیاد بخور اگه بهتر نشدی و بدتر شدی برو دکتر خودش اگه لازم ببینه تست کرونا میفرسته، سرخود واسه تست نرو، کرونا علائمش شبیه سرماخوردگی ، الرژی ، و مسمومیت هست. بیخود نگرانی

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤

بچه ها  کسی کلینیک خورشید رو کسی میشناسه ؟؟؟ http://khorshid-allergyclinic.ir/  من میخوام برم بخش آسم و آلرژیش ببینم که تست کرونا با قفسه سینه انجام میدن یا نه ؟؟؟ راستش من خیلی نگرانم چون الان چند روزی میشه که احساس درد دارم تو قفسه سینم .. از طرفی هم به جاهای دیگه اعتماد ندارم لا اقل از این خیالم راحته که تمیزه و محیطش رعایت میکنن 

منم فکر میکردم کرونا دارم. داشتم سرچ میکردم تو نت دیدم بهترین آزمايشگاه پاتوبیولوژی و ژنتیک پزشکی تهران لب هستش. رفتم آزمایش دادم خیلی مرتب و تمیز بود. خدا رو شکر منفی هم شد. استرس داشتم همش. اطلاعات تماس تو سایت تهران لب هست

http://tehranlab.com/

دوستان آزمایشگاه تهران لب میگیره تست کرونا من دادم گفت نه قبلا داشتی نه الان مبتلا هستی .. میزان ایمنی بدن هم مسگن چقدره .. 

امیدوارم همون طور که یهو اومد و همه چی رو به هم ریخت، یهویی یه روز همین روزا پاشیم بگن رفتههههه واقعا دیگه خسته شدیم از  بس سابیدیم و الکل زدیم به همه چیز... 

بچه ها جونم آدرس سایتشون رو میزارم دوس داشتید شما هم برید حد اقل خیالتون راحت میشه  نگران هزینه تست کرونا هم نباشید . اوکیه زیاد نیست . 

در شرایط سخت اقتصادی برآن شدیم بیشتر همدل هم باشیم و سلامت هموطنانمان را مقدم بر سود حاصل خود شماریم. از این رو با صرف منصافانه ترین هزینه و کمترین اتلاف وقت برای شما، تیم متخصص آزمایشگاه ما با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی آماده خدمت رسانی در محل ( کارخانه، شرکت، موسسه و...) هستند.

قابل ذکر است که نحوه نمونه گیری و روند انجام تست تشخیص مولکولی کرونا (PCR) به گونه ای است که احتمال جواب منفی کاذب را به حداقل می رساند.

لطفا برای ثبت درخواست اولیه  و کسب اطلاعات بیشتر با شماره ( 09228967986) تماس حاصل نمایید و در صورت عدم پاسخگویی در واتساپ پیام بگذارید.

عزیزم تست کرونا رو هر جایی انجام نده حتما برو ازمایشگاهی که کیت تخصصی دارن و مجوز ازمایش دارن. من خودم یجا رفتم اشتباهی گفتن کرونا دارم. ولی ازمایشگاه پارسه رفتم که معلوم شد ندارم و با این که دور بود به خونه مون ولی بازم مشکوک بشم همینجا میرم. خیلی ازمایشگاه خوبیه