2777
2789
عنوان

تجربه ازدواجتون رو بگیددد

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 51 پست

توقعت و از ادما کم کن چون بعدا که میبینی بهت بدی میکنن ضربه بدی میخوری.به شوهر خیلی وابسته نشو چون مردا قابل اعتماد نیستن.من شوهرم تو مواقع عادی قربونت برم و عشقم از دهنش نمیفتاد ولی یهو موقع دعوا بدترین حرفا و فحش هارو بهم داده!

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
محکم باش محکم باش محکم باش برای خودت ارزش قائل باش هرچی خواستی و میخوای و دوست داری رو محکم به ز ...

👏👏👏

معلم 👩‍🏫تلاش میکنم یک نسخه ی عالی از خودم بسازم،چون که مسیر موفقیت در حال ساخت و سازه و تنها با دیروز خودم رقابت میکنم 😉

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا ب مولا همش تجربه خودم بود ، 😁🤣 نبین میخندم همش فشار اینا ک گفتم

کاش قبل عروسی باهات اشنا میشدم استفاده میکردیم😁

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر
از روز اول شرط ها تو بهش بگو و اصلا کوتاه نیا 

مثلا چه شرطایی 

میترسم یه چیزی بگم سو تفاهم بشه

معلم 👩‍🏫تلاش میکنم یک نسخه ی عالی از خودم بسازم،چون که مسیر موفقیت در حال ساخت و سازه و تنها با دیروز خودم رقابت میکنم 😉

شروط ضمن عقد برای خانما رو ازش بخواه

درمورد آداب و رسون و میزان خرج و مخارج و الگوی کلی زندگیتون قبل عقد اتمام حجت کنیدخانوادش هم به اندازه ی خودش مهم هستن پس اونا رو هم بشناس

تو دعوا به هبچ عنوان بی احترامی نکن

امیدوارم به اینده  
کاش قبل عروسی باهات اشنا میشدم استفاده میکردیم😁

حالا من خودمم زیادی موفق نبودم 😁😁 تازه تازگیا دو هزاذیم افتاده البته هنوز اول راهم 9 ماهه عروسی کردم ولی اندازه 9 سال تجربه دارم و واقعا گاهی بهم سخت گذشته😔

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

باشوهرتون رو راست و صادق باشید 

به خانوادش احترام بزارید و سعی در جدا کردن اون از خانوادش نکنید 

باهم مثل دوتا دوست باشید حرف دلتونو بزنید نزارین بمونه تو دلتون 

از ابراز عشق و علاقه به هم خجالت نکشید و فکر نکنید غرورتون میشکنه 

البته هرکس یه شرایطی داره و شوهرش یه اخلاقی داره 

ولی درکل خوب# باشیم

بنطرتون باکسی ک نه خونه داره ن خانواده و حقوقه سه و خورده ای داره میشه اینده داشت ؟؟؟؟

اگه پس انداز خوبی نداره به هیییچ وجه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌