2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینو میخوام.‌میشه بگی چیکار میکردی

فقط و فقط و فقط رمرش اينه كه خودتو دوست داشته باشي يني درواقع به اون ادم ربطي نداره همش بخودت و حس و حال خودت ربط داره روي خودت كار كن ميبيني كه جقدر سريع مياد سمتت

فقط و فقط و فقط رمرش اينه كه خودتو دوست داشته باشي يني درواقع به اون ادم ربطي نداره همش بخودت و حس و ...

عزیزم تصور میکردی؟

جملاتی مینوشتی؟

بعد ایشون قبلا با شما دوس بودن؟

چقد طول کشید بیان سمت شما؟

فقط و فقط و فقط رمرش اينه كه خودتو دوست داشته باشي يني درواقع به اون ادم ربطي نداره همش بخودت و حس و ...

ما دوس بودیم باهم قرارمون ازدواج بود سر یه موضوعی کات کردیم ۲۰ روزیه تقریبا..گاها حالم خوبه گاها یاوم میفته گریه میکنم هرچن میدونم نباید گریه کرد ک جذبوو عقب میندازه...هیچ ارتباطی هم با ایشونن ندارم همش عکساشو انلاینیشو چک میکنم😔

عزیزم تصور میکردی؟ جملاتی مینوشتی؟ بعد ایشون قبلا با شما دوس بودن؟ چقد طول کشید بیان سمت شما؟

اره دوساله دوستيم مدام قهر و اشتي ميكرديم حتي بلاكم كرد ولي از وقتي جذبو فهميدم واقعا رفتارمو عوضؤكردم اونم عوض شده

اره مدام تصور ميكردم بهم اس داده مخصوصا قبل خواب خيلي مهمه

جندين دفه دفتر جهل برك رو نوشتم خيلي جواب داد

ولي حيزي كه جديدا بهش رسيدم اكر نيخواي بياد شاد باش بخودت برس منتظر نباش جك نكن كه انلاينه يا نه اينا خيلي زود جواب ميده 

الان خوببن باهم عزیزم؟

جي بكم والا الان سراينكه ميكه بيا بيشم اخه ما دو تا شهر مختلفيم منم كفتم صبر كن ميام بهش برخورد از جمعه بهم اس نداده منم عمرا نميدم بهم كفت دارم حسم رو بهت از دست ميدم