2777
2789
همه راها رو رفتم نشده دیگ نزدیکه ک بچه ای ک میخوام بیاد تو خونم دعا کن زود زود جور بشه زندگیم رو ...

چن سالته؟ 

زمین فقط جای ما انسان ها نیس جای حیونا هم هست باحیوانات مهربون باشیم🐈🐰🤗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه راها رو رفتم نشده دیگ نزدیکه ک بچه ای ک میخوام بیاد تو خونم دعا کن زود زود جور بشه زندگیم رو ...

انشالله همه ب مراد دلشون برسن 🙏

۱۹نزدیکای ۲۰

بابا مگ چن سالته تو اخه چرا ناامیدی من گفتم الان40سالته😃... برا من بارداریم ی سال طول کشید بچه سالی هنوز 

۱۹نزدیکای ۲۰

از زمان حال لذت ببر و خوش باش . یادمه دوران کودکی همش دوست داشتم بزرگ بشم و مثل بزرگترهام تاثیرگذار تر باشم . الان همیشه از این خواستم پشیمونم و دوست داشتم بیشتر از کودکیم لذت میبردم . الان هم همینه . باید سعی کنیم از زمان حال لذت ببریم و خدا از دل هممون خبر داره و ان شاء الله هوامون رو داره

خونه یا زمین  بیمه عمر چیزی ک ارزش داشته باشه

سپاسگزار از توضیحتون

یک سوال دیگه هم داشتم، وقتی یک بچه رو به فرزندی میگیری حالا چه دختر چه پسر

داستان محرم نامحرمیش چجوری میشه؟!

Nobody dies a virgin, life F*cks everybody!
سپاسگزار از توضیحتون یک سوال دیگه هم داشتم، وقتی یک بچه رو به فرزندی میگیری حالا چه دختر چه پسر دا ...

پسرو نمیدونم

اما دخترو ب پدر بزرگ پدری صیغه میکنن

مادرشدنم آرزوست  😊 خواستار سرپرستی گرفتن فرزند دختر هستم