2821
2789
عنوان

جهیزیه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2491 بازدید | 56 پست

آب میوه گیر بوش فیکه عزیزم بدش 4 کاره نداره میتونی بری تو سایتش چک کی. لطفا حواست باشه جنس فیک نخر هم پول بابات خگخروم میشه هم فردا شوهرت باید باز بخره. خیلی گرونیه ب خودتون رحم کنید هرچی میخرید حتما تو سایت مبدا برند چکش کنید 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آب میوه گیر بوش فیکه عزیزم بدش 4 کاره نداره میتونی بری تو سایتش چک کی. لطفا حواست باشه جنس فیک نخر ه ...

نمیدونم والامن خیلی گشتم خیلی خسته ام دیگه خیلی زیاد ولی فکرنکنم که حتی اگراصلی هم نباشه کارکردش بدباشه 

بی پولی وجهزخریدن وگشتن وقاطی کردن ودودل شدن ونمیدونم خیلی خسته ام

چطوربایدچک کنیم؟

برو توی سایت بوش سایت اصلی. باید زبان انگلیسی ت هم خوب باشه 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

عزیزم ی توصیه وسیله برقی مارک متفرقه یا فیک نخر به نظرم اگه پارس خزر بخری خیلی بهتره مارک خوبیه کار میدن و نمایندگی داره قطعاتش هست. هزینه هم نسبت ب خارجیا کمتره تحقیق کن فقط پارس خزر بخر 

عزیزم ی توصیه وسیله برقی مارک متفرقه یا فیک نخر به نظرم اگه پارس خزر بخری خیلی بهتره مارک خوبیه کار ...

الان فهمیدم که شرکت بوش فقط آبمیوه تک کاره میزنه ولی چتدتاازدوستانی که مشابه اینودارن همین مدل گفتن که راضی هستن منم دیگه خریدمش نمیتونم کاری انجام بدم ان شاءالله که خوب باشه البته بگم من فکرنکنم کلاازهیچ وسیله ی برقی مصرف زیادی داشته باشم شایدازهرکدوم سالی ۴باراستفاده کنم چون بیشترآماده خورهستم حوصله ندارم چیزی درست کنم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️