2777
2789
عنوان

مهمون

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 34 پست
حالا لباس چی بپوشم

لباس خواب 👌

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...

بی فرهنگن میخوای باکلاس باشی وازاتاق نیای بیرون🤔🤔🤔🤔🤔

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استکان تمیز برداره؟ هیچکس استکان کثیف که جلو مهمون نمیزاره.

چرا جبهه میگیرید؟؟منظورم این بود اون قبلی ها رو ک یبار چایی داده واحتمالا شسته و خیسه تو همونا دیگه چایی نریزه..از کابینت استکان خشک و تمیز ورداره..فقط بلدین تو حرف ادم دنبال یه چیزی باشین

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
نوشته بودی استکان تمیز برداره، برام سوال شد مگه کسی استکان کثیف هم جلو مهمون میزاره! پرسیدن که عیب ...

تو خود پست توضیح داده بودم ک مثلا یبار چایی ریختی بار دوم استکان تمیز بردار..بله درسته پرسبدن عیب نیس اما لحن و طریقه ی پرسش هم باید درست باشه.یاحق

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .