این دعانویسا از،روی قران واقعا دعا مینویسن یا ی شاخه ی دیگه ای از،علمه و از،قران کمک نمیگیرن؟
منظورم اینه از،خدا مستقیم کمک میگیرن یا ب واسطه ی علمی ک بر جهان حاکمه و اینا میدونن اینکارارو میکنن؟البته اینم با اذن خداست فقط میخوام حلال حرامشو بدونم طبق قران
(منم میخوام لاغر شم) باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10 وزن شروع 86/150 Kg-->>
نمیدونم چرا جز شوهرم تمام افرادی ک دور و بر من هستن هر چی خوبی میکنم با بدی حواب میدن و کلا انگار هر چی ادم نمک نشناسه گیر مامیاد . مادر و مادرشوهر و دوست وهمسایه فامیل .کلا انگار مارو سطل زباله میبینن نه احترامی نه محبتی فقط ازار و بی حرمتی . من فقط بقیه رو مثل خودم دوست دارم ولی بقیه فقط حسودیمو میکنن و شرشون رو میریزن بمن . خیلی برام عحیبه
نمیدونم. من که همه درد دلامو به خدا میگم.ازشم کمک میخوام. ولی میدونم که مادرشوهرم و شوهرم برام دعا ...
نماز،استغاثه ب حضرت زهرا رو ۱۴ روز بخون هر جادو طلسم و سحری رو باطل میکنه و از اون بعدشم فکر کنم دیگه اثر نمیکنه خیلرمحربه ب خیلیا تک خوابشون گفتن ک کی حادوت کرده و کجا دفن کرده جادو رک
(منم میخوام لاغر شم) باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10 وزن شروع 86/150 Kg-->>