2777
2789
عنوان

احضار جن😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 7164 بازدید | 97 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من شنیدم سر درد زیادی میاره و میتونه همهدچی ببینه درسته؟

اگه بعد خیلی کار کردن هنوز سردرد داره

قدرت روحیش پایینه

بله همه چی میبینه

اما همین چشم خودمون قوی ترین قسمت بدنمونه

کار دارین؟؟

این دعانویسا از،روی قران واقعا دعا مینویسن یا ی شاخه ی دیگه ای از،علمه و از،قران کمک نمیگیرن؟

منظورم اینه از،خدا مستقیم کمک میگیرن یا ب واسطه ی علمی ک بر جهان حاکمه و اینا میدونن اینکارارو میکنن؟البته اینم با اذن خداست فقط میخوام حلال حرامشو بدونم طبق قران

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

ممکنه به تونی جن و اینارو سریع ببینی یا تو خواب صدا های جیغ بیات یا کابوس ببینی

اره میشه

من خودم اجازه ندارم ببینمشون

وگرنه تو این همه سال با جنیان زیادی رو به رو شدم

و صداشون رو هم شنیدم

چی پرسیدین

این بود 

نمیدونم چرا جز شوهرم تمام افرادی ک دور و بر من هستن هر چی خوبی میکنم با بدی حواب میدن و کلا انگار هر چی ادم نمک نشناسه گیر مامیاد . مادر و مادرشوهر و دوست وهمسایه فامیل .کلا انگار مارو سطل زباله میبینن نه احترامی نه محبتی فقط ازار و بی حرمتی .  من فقط بقیه رو مثل خودم دوست دارم ولی بقیه فقط حسودیمو میکنن و شرشون رو میریزن بمن . خیلی برام عحیبه

صدبار اگر توبه شکستی بازآ. 
بعضی ها قرآن بعضی ها هم با جنیان کافر و...

خب شما با کدوم؟؟؟

چرا جتیان کافر؟مگه جنیان مسلمان کمک نمیکنن؟

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

بعضی ها قرآن بعضی ها هم با جنیان کافر و...

چرا میگین کافر؟ب خاطر اینکه جادو میکنن؟

منظورم اینکه چون جادو حرامه من نمیخوام سمتش برم .از،کجا بددنیم دعا قرانیست یا جادو

من خودم آخوند میشناسم که دعا مینویسه ولی فقط دعای خوب مینویسه.

هیع😔عزیزم چی میشد خود خدا دعامونو اجابت میکرد 

من دوست ندارم سمت این چیزا برم ادمو کافر میکنه

هیع😔عزیزم چی میشد خود خدا دعامونو اجابت میکرد  من دوست ندارم سمت این چیزا برم ادمو کافر میکنه

نمیدونم.

من که همه درد دلامو به خدا میگم.ازشم کمک میخوام.

ولی میدونم که مادرشوهرم و شوهرم برام دعا میگیرن.میخوام بدونم چیکارم میکنن 

نمیدونم. من که همه درد دلامو به خدا میگم.ازشم کمک میخوام. ولی میدونم که مادرشوهرم و شوهرم برام دعا ...

نماز،استغاثه ب حضرت زهرا رو ۱۴ روز بخون هر جادو طلسم و سحری رو باطل میکنه و از اون بعدشم فکر کنم دیگه اثر نمیکنه خیلرمحربه ب خیلیا تک خوابشون گفتن ک کی حادوت کرده و کجا دفن کرده جادو رک