2777
2789
عنوان

بچمو چشم زدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 57 پست
عزیز چه ربطی به قرن داره؟ چشم زخم تو قرآن اومده

۱۵ سالشه الان دیدم ولش

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر روز اول صبح هفت بار فاتحه و قل ها و آیه الکرسی رو آب ولرم اگه عسل داری کمی قاطیش کن. بخون نفست به آب بخوره .این کار انجام بده به نیت شفا معجزه میکنه. من همیشه امتحان میکنم 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
هر روز اول صبح هفت بار فاتحه و قل ها و آیه الکرسی رو آب ولرم اگه عسل داری کمی قاطیش کن. بخون نفست به ...

بهش بده بخوره. بزن به صورتش کمی 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

منم اعتقاد دارم

يه شب همسرم با يه بنده خدايي كه بچه ميخواد حرف ميزد پسرمم هي شيطوني و جيغ همون موقع گفتم شيرخشك ميخوري دوييد تو آشپزخونه منم رفتم درست كنم درست كردم نخورد از اون روز نميخوره يه دفعه اي الكي

اره منم میگن که نظر خوردم اخه تو بچگی خی ل ی فعال بودم الان جیکم درنمیاد

پس چشم نخوردین. 😂خانم گُل شدین😚

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼
چنبار دود کرد م ولی بازم روز بعد همینجوری میشه 😭

خب وقتی میبینی اون لحظه یا اون روز اروم میشه هر روز دود کن...بگیر زیر پاهاش..با دود غلیظ

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 
بچه خواهر شوهرم اینجوری بود بردنش دکار گفت علایم پیش فعالیه... اون که معلوم نیست اوتیسمه

چند سالشه...آخه من روانشناسی میخونم تو کتابامون نوشته زیر هفت سال برچسب نزنید و از دوران مدرسه مشخص میشه بیش فعالی

من از جنگ با زندگی خسته ام جهانم جهانی مجازی شده.